חוות דעת עגלת סילבר קרוס Tide

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת עגלת סילבר קרוס Tide
    רונית
    23/11/2024

היי
    אני מתעניינת לגבי עגלת סילבר קרוס החדשה, דגם טייד.
    לא מצאתי עליה חוות דעת מנסיון.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מכיר

קובי סופר
    24/11/2024

שלום רונית,

אני לא מכיר את הדגם מקרוב. זה דגם ממש חדש בישראל. בעולם נמכר כשנה לדעתי. לכן אין מידע רב.
    מהמעט שאני מכיר, היא דומה לדגם סולה 2 של מאמאס אנד פאפאס, למעשה אותה חברת עיצוב שעשתה את הסולה 2 עשתה הדגם הדגם הזה, מניח שזה הייתה אמורה להיות סולה 3 ומאמאס אנד פאפאס נכנסו לקשיים כלכליים לכן להערכתי סילבר קרוס לקחו את המוצר.
    הסולה היה דגם מאוד מוצלח כך שאני מניח שגם כאן הסיפור דומה. הגלגלים מגומי יהיו איכותיים יותר וכיום זה מתקפל כאשר המושב מכונס כלפי פנים. הוסיפו ידית מתארכת שהייתה מאוד חסרה בסולה.
    מצד שני לא שיפרו את החיסרון הגדול שהוא הגגון הקטן, היות וסילבר ומאמאס אנד פאפאס הם מותגים אנגליים ושמש זו לא הבעיה באנגליה, הגגונים קטנים ובעייתיים לישראל.
    דבר נוסף, השלדה רחבה מאוד, זה חיסרון במעברים צרים.
    כמוכן מגדיל את הקיפול.
    המשקל ממוצע, לא מהקלות שיש אבל גם לא כבדה.
    בסך הכל מדובר בשלדה די מיושנת אך שלדה שהייתה מעולה, עם מעט שדרוגים.
    ההמלצה שלי להגיע לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג, לנייד את העגלה בחנות, במעברים סטנדרטיים וצרים. לנסות לקפל עם המושב שהוא פונה אליכם או לכיוון הנסיעה.
    להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל.
    לבדוק ברכב.
    ממליץ לקחת עוד עגלה או שניים להשוואה עם אותה בדיקה. כך תוכלו לדעת לגבי העגלה אם היא נכונה לכם או לא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו