מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- רפואת שיניים לילדים
- פיברומיאלגיה
- שיקום לב
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- טנטרה, מיניות
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- גניקולוגיה נערות
- תזונת תינוקות
- רפואת מטיילים
- חרדות, טראומות, פחדים
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- מין וסקסולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
מנהל הפורום
- המלצה לכסא בטיחות לרכבמור02/12/2024
היי, אשמח להמלצנ לכסא בטיחות. שמעתי המלצה על גרקו טרושילד פוראבר וגם על אקסטנד טו פיט.
האם היית ממליץ על אחד מהם? או כדאי משהו אחר בכלל?
בנוסף, האם תינוק בן 9 וחצי חודשים כבר יכול לשבת בכסא בטיחות?
הוא. פשוט ממש שונא את הסלקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה להעביר לכיסא
קובי סופר02/12/2024שלום מור,
אין בעיה להעביר לכיסא. הכיסאות המדוברים מתאימים מלידה אבל מגיל חצי שנה הם כבר ממש נוחים.
לגבי המלצה, הדגם המומלץ ביותר לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר לכיסא בטיחות.
הדגמים שציינת הם כיסאות משולבי בוסטר, אם רוצים ללכת על כיסא בסגנון הזה, גרקו טריו קיבל את הדירוג הגבוה ביותר ולכן עדיף על פני 2 הדגמים שציינת. אני אישית פחות מחבב כיסאות משולבי בוסטר. יש בהם פשרות מכיוון שהיצרן צריך להתאים אותם לתינוק מגיל 0, לילד עד גיל 4-5 שנים ולאחר מכן עד גיל 12 שנים כאשר בטווח הגיל הזה הקפיצות גדילה הן מטורפות.
לכן אני בעד ללכת על כיסא שמתאים לכל שלב בו התינוק/ילד נמצא.
לכן אני אישית ממליץ על צ'יקו נקסטפיט, זה מה שאני הייתי בוחר לילדים שלי לו הייתי צריך לרכוש כיום כיסא בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?