מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה+אמבטיה מומלצתתחיה11/12/2024
שלום, אני מחפשת עגלה מומלצת ואיכותית.
עגלה שמתאימה להרבה עליות, ללא צורך לעלות מדרגות.
חשוב לי גגון גדול, עגלה חזקה ויציבה אך קלה לסחיבה.
תקציב עד 3500₪.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונה איקסה
נוי12/12/2024אני עם ילד שלישי עכשיו ועם הנונה איקסה. ממש ממליצה עליה - קלילה , יציבה, אמבעיה נוחה שאפשר לסחוב איתה.. טיולון עם שכיבה 180 מעלות יתא אחסון גדול.
היא מתקפלת ביד אחת
ממש מרוצה ממנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ייתכן והנונה טובה לך אך כלל לא בטוח שתהיה טובה לאדם אחר
קובי סופר12/12/2024שלום נוי,
ייתכן והנונה טובה לך אך כלל לא בטוח שתהיה טובה לאדם אחר!
היא ציינה שהיא צריכה עגלה לעליות והנונה עם גלגלים קטנים מאוד, ברגע שתהיה עליה עם מדרכה משובשת קל לא יהיה לעלות את העלייה. בכלל בדרך משובשת הניוד לא יהיה נוח. הגגון שלה קטן כאשר צוין שרוצים גגון גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם העגלות
קובי סופר12/12/2024שלום תחיה,
ההמלצה שלי להתנסות פיזית עם העגלות.
לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם. לשים בהם משקל של 15 ק"ג ולנייד אותן בחנות ומחוץ לחנות, אם יש עלייה אז כמובן לבדוק בעלייה.
לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. להתנסות בקיפול עם המושב פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל לבדוק אם המשקל נוח לכם. לבדוק ברכב.
כך תקבלו החלטה מה נכון לכם.
אני ממליץ על הבייבי בוס בובקט 3 שלנו. היא בדיוק בתקציב.
היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג לשלדה עם טיולון, יש לה גלגלי גומי מלא ולא סיליקון פשוט, הם גדולים מהממוצע לכן הניוד שלה קליל ביותר גם בדרך קשה וגם בעליות בזכות השקלול של המשקל הקל והגלגלים האיכותיים. הקיפול קל שבקלים עם המושב לשני הכיוונים, הגודל קטן במיוחד. בקיצור זו העגלה המושלמת לדעתי.
גילוי נאות, היא פיתוח שלי לאחר עשרות שנים שאני שומע ומקשיב לדרישות השונות בכל הפלטפורמות אני חושב שזו יצירת מופת הנדסית שלא קיימת באף עגלה.
2 חסרונות:
1. אין במלאי הכל נמכר תוך פחות משבועיים. משלוח הבא מגיע בעוד כחודש/חודש וחצי.
2. היא נמכרת רק בחנויות במגזר החרדי בני ברק, ירושלים וכו'. לכן צריך לעשות קצת מאמץ.
כמוכן אולי איני דובר אמת לכן רשמתי את כל מה שרשמתי בהתחלה. תעשו את הבדיקות הפיזיות ואז תראו אם המוצר נכון ועונה לכל הדרישות שלכם!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)