התייעצות על כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות על כיסא בטיחות
    רותם
    13/12/2024

שלום, יש לנו רכב קיה פיקנטו ורכשנו כיסא בטיחות צ׳יקו Fit360 המסתובב, לאחר המלצה כי הוא ממוקם גבוה מאוד במבחני הריסוק.
    לאחר הקניה ראיתי שהכיסא שממוקם הכי גבוה במבחני הריסוק זה דגם אחר של צ׳יקו.
    אשמח לדעת מה ההמלצה שלך באופן כללי לקיה פיקנטו גם מבחינת גודל וגם מבחינת בטיחות, ומה דעתך ספציפית על הכיסא שרכשנו (טרם התקנו לכן ניתן להחליף/להחזיר אם צריך). תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות על כיסא בטיחות

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכיסא הכי מומלץ כיום לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ

קובי סופר
    15/12/2024

שלום רותם,

הכיסא הכי מומלץ כיום לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    בטיחותית הוא המוביל כיום. כל שלושת הדגמים אחריו הם של ברייטקס וכולם ירדו מפס הייצור. לכן כל רכישה אחרת תהיה ירידה ברמת הבטיחות. אני ממליץ נטו ללכת על הכי בטוח שיש ולכן נקסטפיט זיפ או זיפ מקס הם המומלצים. לו הייתי צריך לרכוש כיום זה הדגם שהייתי רוכש, כל פרט אחר לא רלוונטי. הוא כמובן יתאים בלי בעיה לפיקנטו.

אם רוצים מסתובב יש לבייבי ג'וגר כיסא מסתובב. מהדמים המסתובבים הוא קיבל את הדירוג הגבוה ביותר אבל עדיין,אני הייתי מוותר על המסתובב ובוחר בבטיחות עדיפה. גם אם זה בפער קטן. כמוכן אני חושב שצ'יקו נקסטפיט הוא הכיסא הכי נוח שיש במידה ורוכשים מלידה ומדלגים על הסלקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו