כסא בטיחות מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות מגיל לידה
    נועה
    15/12/2024

היי קובי, מנסיון עם קריאת הבלוג המבורך שלך, אני מבינה שכיסא צ׳יקו נקסט פיט זיפ הוא המומלץ ביותר מגיל לידה.
    העניין הוא שמאוד חשוב לי שהבסיס של כיסא הבטיחות יהיה מסתובב (בסוף מדובר בהשקעה כספית גבוהה שנצטרך להנות ממנה שנים רבות ולא להסתרבל איתה)
    האם יש לך המלצה אחרת לכסא שהוא גם מסתובב?
    ובאופן כללי- האם הנקסט פיט והאם הכסא שתמליץ עליו- מגיעים עם איזופיקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתובב = ירידה ברמת הבטיחות

קובי סופר
    16/12/2024

שלום נועה,

מסתובב = ירידה ברמת הבטיחות.
    היות ורוכשים מושב בטיחות וכפי שציינת להמון שנים, בסוף לדעתי הדבר הכי חשוב הוא הבטיחות, נוחות ההתקנה ונוחות התינוק ובכל הפרמטרים האלו צ'יקו הוא המוביל לדעתי, ההתקנה שלו עם איזופקיס ממש קלה.
    לו הייתי צריך לבחור כפי שאני רושם אין ספור פעמים, צ'יקו זו הבחירה שלי. זה גם הכיסא שהיה לילדי בדור הקודם שלו שגם אז הוא היה מוביל בטיחות לכן מבחינתי אין בכלל מחשבה. הגימיק של מתסובב זה גימיק, אפשר לחיות ולהסתדר עם כיסא שלא מסתובב זה לא סיפור בכלל.

אם בכל זאת רוצים מסתובב, סיטי טרן של בייבי ג'וגר קיבל את הדירוג הכי גבוה לכיסא מסתובב. הוא קיבל 5 כוכבי בטיחות ברף הנמוך כלומר, נק' אחת פחות והוא עם 4 כוכבים. בעוד צ'יקו 5 כוכבים ברף הגבוה.

מכאן זה נטו שיקול שלכם, יותר בטיחות ללא מסתובב או טיפה ירידה ברמת הבטיחות אבל מושב מסתובב.
    כמוכן, הבייבי ג'וגר יקר משמעותית מצ'יקו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו