התייעצות לגבי כסא בטיחות בתקציב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי כסא בטיחות בתקציב
    נועה
    05/01/2025

שלום קובי,
    ראשית נהנית מאוד מקריאה בפורום שלך עוד כשהייתי בהריון התייעצתי איתך לגבי עגלה ולגבי כסא בטיחות לרכב - הלכתי בעצתך ויצאתי מרוצה מאוד :)

כיום, הבת שלי בת 10 חודשים, ברכב "המרכזי" היא בצ'יקו נקסט פיט זיפ מקס, כרגע מעוניינת לרכוש עבורה כסא בטיחות נוסף לרכב שני מאחר ונכנסה לגן. אני לא רוצה ברכב השני כסא גדול כמו הצ'יקו ובהתאם הייתי רוצה כסא יותר נגיש מבחינת מחיר נניח עד 1000 ש"ח (עם מעט גמישות)

אודה מאוד לעצתך מה יכול להיות נכון למטרה הזו

בברכה,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכון להיום זה קצת בעייתי להמליץ על משהו אחר מצ'יקו

קובי סופר
    06/01/2025

שלום נועה,

נכון להיום זה קצת בעייתי להמליץ על משהו אחר מצ'יקו.
    כל דגם אחר יהיה ירידה ברמת הבטיחות. היות ואין את דגמי הברייטקס אין הרבה אלטרנטיבות זה או ללכת על כיסאות משולבי בוסטר אבל אז הם גדולים יותר מצ'יקו. או ללכת על דגמים פשוטים כמו קוסקו סנרה נקסט שהוא ממש זול וצר. הוא מאוד בסיסי. לכן גם לא שיא הנוחות אבל בית וגן זה בהחלט מספיק. הוא ברמת בטיחות טובה מאוד כך שהוא עונה הכי טוב לדרישות ועדיין. אם התקציב מאפשר (החודש זה חודש בטיחות בהרבה רשתות וחנויות אז יש הנחות גבוהות), צ'יקו עדיף באופן ניכר על פני כל השאר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה כנראה שאין מנוס חחח

נועה
    06/01/2025

תודה רבה,
    נרכוש עוד צ'יקו

בברכה,
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו