התייעצות טיולון uno

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות טיולון uno
    חנה
    06/01/2025

שלום ראיתי טיולון של חברת uno והוא נראה ממש ממש כמו האינפנטי מון. רציתי לדעת האם הוא אותו רמה?? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות טיולון uno

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לענות אבל זה לא שאינפנטי מון סופר מוצלח

קובי סופר
    07/01/2025

שלום חנה,

קשה לענות אבל זה לא שאינפנטי מון סופר מוצלח.
    האונו יחסית חדש וגם לא נמכר ביותר מידי חנויות עד עתה לכן קשה לי לקבל מידע לגביו. על פניו נראה שהרמה די דומה אך כפי שרשמתי, המון לא חף מתקלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך על הuno

חנה בוהרון
    07/01/2025

לשם השוואה לי בבית יש את הסירקל המילטון ואני ממש מרוצה. רק היא כבר ישנה. האם היא גם באותה רמה של המון והuno או שהיא יותר.?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל פחות או יותר אותו הדבר

קובי סופר
    08/01/2025

שלום חנה,

הכל פחות או יותר אותו הדבר. אלו כולן עגלות מדבקה שהמפעלים הסיניים מעתיקים אחד מהשני, ייתכן והן מגיעות מאותו המפעל (אין לי מושג). הרמה אמורה להיות דומה.
    עם האינפנטי פשוט יש ידע רב מכיוון שהוא היה הכי נמכר לאורך השנים בעוד השניים האחרים נמכרו רק ברשת אחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המילטון סירקל

חנה בוהרון
    08/01/2025

אז על מה כן היית ממליץ? בטווח מחירים של עד אלף? ובהתייחס לקלילות. ( יש לי את הפג פרגו בוק פלוס s) לתינוקת ולגדול מחפשת משהו קליל שיכול להיכנס יחד לבאגז. ומהם הליקויים שמצאת בסירקל/אינפנטי? אם יש משהו יותר איכותי אשמח לשמוע. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מה התקציב

קובי סופר
    08/01/2025

שלום חנה,

השאלה מה התקציב.
    הסגנון של המון מציע יתרון אחד מרכזי והוא שינוי מצבים קל ונוח.
    מצד שני הניוד בינוני. כושר השרידות בינוני אבל כך זה ברוב הטיולונים.

באזור 1000 ש"ח את את סייבקס ביזי שמאוד נוח לניוד, מאוד חזק בגלל גלגלים וקפיצים גדולים אבל הוא עם גב שרוך, טיפה כבד וגדול בקיפול (אך אני מאמין שיכנס לרכב יחד עם הפג).

יש את ספורטליין וייפר שמעט יותר נוח לניוד מהמון, הגגון הרבה יותר מוצלח מהמון אבל הקיפול שלו יותר גדול והמושבי יותר צר.
    הוא נמכר באוזר מחיר המון.

כמובן שתמיד אני ממליץ להתנסות פיזית עם המוצרים. לשים את התינוק, לחגור, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות מדרגה גבוהה, לשנות מצבים, לקפל, להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב כך תראו אז מוצר נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו