מה העגלה המומלצת כיום, והשוואה בין בייבי בוס בובקט 2 לסייבקס מיוס 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה העגלה המומלצת כיום, והשוואה בין בייבי בוס בובקט 2 לסייבקס מיוס 3
    אילת
    12/01/2025

אני מבינה שאין עגלה מומלצת של בוגבו כרגע, בי 6 הייתה המומלצת אבל היא כבר לא ניתנת להשגה.
    אשמח לדעת מה העגלה המומלצת כיום, וכן מה המעלות והחסרונות של עגלות בייבי בוס בובקט (שהבד שלה נראה לי לא מאוד איכותי) ושל סייבקס מיוס 3 (שלא כ"כ אהבתי את העיצוב שלה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ לבדוק

קובי סופר
    12/01/2025

שלום אילת,

אני ממליץ לבדוק פיזית. בתור המשווק של בייבי בוס אני משוחד וברור שאכתוב שהעגלה שלנו היא הטובה ביותר.
    גם בחנויות כל חנות תמשוך למוצר שיותר טוב לכיס שלה ולא בהכרח למוצר הכי טוב לכם.
    לכן ההמלצה שלי תמיד:
    לגשת לחנויות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה 12 עד 15 ק"ג (זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה + עוד מוצרים בסל).
    לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לקפל את העגלה עם המושב לכיוונכם. במיוס זה לא אפשרי לכן עדיין שיהיה מורכב, לפרק אותו, לקפל, לאחר מכן לפתוח ולהרכיב על מנת להרגיש איך זה יראה לעבוד ככה עם הקיפול עד גיל שנה +. לחלק זה סיוט ולחלק לא קריטי. לאחר מכן לקפל עם המושב לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב. כך תראו איזו עגלה נכונה לכם יותר.
    כמוכן יש כיום בובקט 3 אשר הרבה יותר מתקדמת.
    לגבי הבדים, הבדים בייבי בוס הם האיכותיים ביותר שיש. זה נקרא בד 600D (גם בסייבקס ובוגובו בדרך כלל אלו הבדים), בעגלות יותר זולות משתמשים בבדי 300D
    כמוכן הבדים שלנו נגד מים, מסנני UV וללא כימיקלים.

אני בטוח שלאחר הבדיקה בלי שאני אגיד כלום תבינו שהבייבי בוס עדיפה על הסייבקס בכל פרמטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה חנויות מוכרות את בובקט 3?

אילת אבן דנאן
    12/01/2025

אשמח לרשימה של חנויות שמוכרות את בובקט 3,
    וכן איך אני יכולה לדעת את סוג הבד? רשום עליו באיזשהו מקום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בובקט 3 תהיה זמינה בעוד שבועיים

קובי סופר
    13/01/2025

שלום אילת,

בובקט 3 תהיה זמינה בעוד שבועיים. המשלוח הראשון כולו כבר סולד אאוט. המשלוח השני מגיע עוד שבוע/שבועיים. רובו כבר מכור מראש לכן ברגע שיהיה זמין, אם רלוונטי מומלץ להזדרז.
    היא נמכרת במגזר החרדי בעיקר. אם תצייני אזור מגורים אוכל לרשום רשימת חנויות באזורכם.

לגבי הבדים. בכל העגלות זה פוליאסטר, זו דרישת התקן. כמו שציינתי בפוליאסטר יש דרגות 300D, 600D וכן הלאה. ככל שעולים בדרגה רמת הצפיפות והעובי עולים. זה לא רשום בשום מקום, באף דגם ובאף עגלה. ה-600 הכי אידאלי כי הוא לא עבה מידי ולא דק. לא מוסיף משקל בצורה משמעותית ולא חם מידי בקיץ. לכן זה מה שרוב היצרנים המובילים עושים. המוצרים הסינים הזולים הם עם 300D.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו