מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מה העגלה המומלצת כיום, והשוואה בין בייבי בוס בובקט 2 לסייבקס מיוס 3אילת12/01/2025
אני מבינה שאין עגלה מומלצת של בוגבו כרגע, בי 6 הייתה המומלצת אבל היא כבר לא ניתנת להשגה.
אשמח לדעת מה העגלה המומלצת כיום, וכן מה המעלות והחסרונות של עגלות בייבי בוס בובקט (שהבד שלה נראה לי לא מאוד איכותי) ושל סייבקס מיוס 3 (שלא כ"כ אהבתי את העיצוב שלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ לבדוק
קובי סופר12/01/2025שלום אילת,
אני ממליץ לבדוק פיזית. בתור המשווק של בייבי בוס אני משוחד וברור שאכתוב שהעגלה שלנו היא הטובה ביותר.
גם בחנויות כל חנות תמשוך למוצר שיותר טוב לכיס שלה ולא בהכרח למוצר הכי טוב לכם.
לכן ההמלצה שלי תמיד:
לגשת לחנויות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה 12 עד 15 ק"ג (זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה + עוד מוצרים בסל).
לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לקפל את העגלה עם המושב לכיוונכם. במיוס זה לא אפשרי לכן עדיין שיהיה מורכב, לפרק אותו, לקפל, לאחר מכן לפתוח ולהרכיב על מנת להרגיש איך זה יראה לעבוד ככה עם הקיפול עד גיל שנה +. לחלק זה סיוט ולחלק לא קריטי. לאחר מכן לקפל עם המושב לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב. כך תראו איזו עגלה נכונה לכם יותר.
כמוכן יש כיום בובקט 3 אשר הרבה יותר מתקדמת.
לגבי הבדים, הבדים בייבי בוס הם האיכותיים ביותר שיש. זה נקרא בד 600D (גם בסייבקס ובוגובו בדרך כלל אלו הבדים), בעגלות יותר זולות משתמשים בבדי 300D
כמוכן הבדים שלנו נגד מים, מסנני UV וללא כימיקלים.
אני בטוח שלאחר הבדיקה בלי שאני אגיד כלום תבינו שהבייבי בוס עדיפה על הסייבקס בכל פרמטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חנויות מוכרות את בובקט 3?
אילת אבן דנאן12/01/2025אשמח לרשימה של חנויות שמוכרות את בובקט 3,
וכן איך אני יכולה לדעת את סוג הבד? רשום עליו באיזשהו מקום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בובקט 3 תהיה זמינה בעוד שבועיים
קובי סופר13/01/2025שלום אילת,
בובקט 3 תהיה זמינה בעוד שבועיים. המשלוח הראשון כולו כבר סולד אאוט. המשלוח השני מגיע עוד שבוע/שבועיים. רובו כבר מכור מראש לכן ברגע שיהיה זמין, אם רלוונטי מומלץ להזדרז.
היא נמכרת במגזר החרדי בעיקר. אם תצייני אזור מגורים אוכל לרשום רשימת חנויות באזורכם.
לגבי הבדים. בכל העגלות זה פוליאסטר, זו דרישת התקן. כמו שציינתי בפוליאסטר יש דרגות 300D, 600D וכן הלאה. ככל שעולים בדרגה רמת הצפיפות והעובי עולים. זה לא רשום בשום מקום, באף דגם ובאף עגלה. ה-600 הכי אידאלי כי הוא לא עבה מידי ולא דק. לא מוסיף משקל בצורה משמעותית ולא חם מידי בקיץ. לכן זה מה שרוב היצרנים המובילים עושים. המוצרים הסינים הזולים הם עם 300D.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)