כיסא גרקו לגיל שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא גרקו לגיל שנתיים
    כיסאגרקו
    31/01/2025

היי איזה כיסאות של גרקו לגיל שנתיים הכי מומלצים?
    הכיסא של ה grow snuglock nuatilus לא קיים בארץ.
    מה אחרים שמומלץ בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא גרקו לגיל שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט

קובי סופר
    02/02/2025

שלום,

ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט קיבל דירוג די דומה לגרקו. הוא כן זמין אבל יקר ביחס לגרקו.
    ההמלצה שלי לנסות לחפש גרקו אם לא אז לברר מול היבואן במבינו קינג מתי יהיה זמין. אם אין בנמצא ואין בקרוב אז ההמלצה היא הברייטקס מכיוון שכל דגם אחר יהיה ירידה ברמת הבטיחות כנ"ל דגמים אחרים של גרקו (אלא אם נלך על כיסא בטיחות משולב בוסטר, זה מוצר יותר גדול ובומבסטי ברכב ופחות נוח כבוסטר בעתיד כמוכן לרוב יותר יקר מבוסטר רצועות של גרקו, לא בהכרח מול ברייטקס).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה. שאלת המשך

שש
    06/02/2025

קודם כל תודה רבה על המענה שלך.
    אשמח לדעת מה דעתך על הgraco trigrow שהוא מגיל לידה עד משקל 45. מדובר על ילדה שתהיה בת שנתיים ו5 חודשים..
    לא עדיף כיסא כזה אם ה graco snuglock naultius לא במלאי?

ראיתי במבחני ריסוק CR שזה בציון 83.

למה בעצם כדאי לי בוסטר רצועות משולב על כיסא שמתאים מגיל לידה עד משקל 45?

אני פשוט הולכת לאיבוד באיזה סוג כדאי
    .האם לקנות עוד כיסא מגיל לידה או שללכת על הברייטקס grow with you clicktight שהמלצת. כי נראה שבדכ כיסא כזה קונים בגיל יותר גדול משנתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להבדיל בין המוצרים

קובי סופר
    09/02/2025

שלום,

צריך להבדיל בין המוצרים. בטיחותית 2 האופציות טובות.
    פרקטית צריך להבין שהטריו הוא כיסא בטיחות שיכול להפוך לבוסטר אבל בפועל, זה כיסא בטיחות ובתור בוסטר זה לא פרקטי, לא נוח וב-99% מהמקרים שאני מכיר מהורים שרכשו מוצר מסוג זה, אף אחד לא באמת הפך את זה לבוסטר והשתמש כבוסטר. לכן צריך להסתכל עליו ככיסא עד גיל 4-6 שנים ולאחר מכן תרכשו בוסטר.
    אני אישית פחות מחבב מוצרים מסוג זה מכיוון שהם אמורים להיות מגיל 0 עד גיל 12 שנים, טווח גילאים בו הילדים בקצב גדילה מטורף. לדעתי לא ניתן לייצר מוצר שיכול לכסות באופן מושלם את כל טווח הגילאים ולכן אני תמיד ממליץ לרכוש כיסא רגיל (או אפילו קודם סלקל), אחר כך או בוסטר רצועות או בוסטר רגיל (בהתאם לכמה משכנו עם הכיסא).
    הנאוטילוס או הגרואו ווית' יו הם בוסטרים עם רצועות לכן כאשר נפרק את הרצועות נקבל בוסטר פרקטי. הם יותר פשוטים מהכיסאות, פחות שוכבים אך מעל גיל שנתיים לא צריך יותר מהם. לרוב הם זולים יותר, תופסים פחות מקום וכמו שרשמתי, הרוב ממשיכים איתם כבוסטר.
    הם מאושרים מגיל שנה אבל אני ממליץ מגיל שנה ו-8 חודשים. היות והילדה מעל שנתיים אין כל בעיה להשתמש בהם.

מכאן זה שיקול שלכם מה לרכוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכנעת אותי. תודה רבה על העזרה

שש
    10/02/2025

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו