התייעצות לגבי סוג עריסה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי סוג עריסה
    מושקי
    06/02/2025

שלום, אני צריכה לרכוש עריסה ומתלבטת בין מה שהולך היום- עריסה נצמדת נועה של חברת ספורט ליין. עם רשת. לבין עריסה יותר אותנטית- מעץ של טוויגי. מה היתרונות והחסרונות של כל עריסה? האם העריסת נועה אכן מומלצת? בטיחותית? האם היא יכולה לשמש מעבר לשלושה חודשים? עד שישה חודשים? למה חשוב לשים לב בקניית עריסה. וכל מידע שיעזור לי להחליט. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי סוג עריסה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי בטיחות אין מה לדאוג

קובי סופר
    09/02/2025

שלום מושקי,

לגבי בטיחות אין מה לבדוק, רק לוודא שלכל דגם שתרצו לרכוש יש אישור מכון התקנים.
    לגבי זמן, לבדוק בכל דגם עד איזה גיל המוצר מאושר. לרוב זה עד 3 חודשים, אם כך הדבר אז אין מה לחשוב על להשתמש מעבר לכך.
    מעבר לזה אין משהו שאני יכול לרשום ולרכוש בהתאם למה שנראה לכם הכי נכון, מבחינת נוחות, מקום בבית וכו'.

אני באופן כללי ממליץ על מיטת מטר באם יש מקום ואם אין צורך לנייד בבית בין חדרים. הגובה של המזרן גבוה יותר והמיטות האלו יכולות לשרת עד גיל שנה +. המינוס שהן לא נצמדות כמו העריסות המודרניות אז אם צריך להוציא את התינוק אליכם צריך מלמעלה. עשרות ואולי מאות שנים הסתדרו כך אבל הדור של היום קצת יותר מפונק אז גם כאן זה שיקול שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו