מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- 3 כסאות מאחורה - גרקו טרנזישן או סלים פיטהדר10/02/2025
שלום קובי, יש לי רכב יונדאי I25 ואני צריכה להכניס מאחורה 3 כסאות בטיחות. כיום יש לי גרקו נאוטילוס סנאגלוק וציקו נקסטפיט אבל ביחד איתם לא נכנס סלקל/כסא בטיחות נוסף.
גילאים 3, שנה ו-7 ותינוק קטן.
לתינוק החדש יהיה דונה בחצי שנה הראשונה ואני מתלבטת אם לגדולים לקנות גרקו סלים פיט 3X או גרקו טרנזישן מבחינת מבחני ריסוק ורוחב. אשמח לדעתך המקצועית, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבחינת גודל מה יכנס קשה לי לענות
קובי סופר11/02/2025שלום הדר,
מבחינת גודל מה יכנס קשה לי לענות כי אני לא מכיר את גדלי הרכבים.
פתרון 1: להשאיר את הקיים, לשים את הדונה במושב ליד הנהג ולבטל כרית אוויר, ככה יש לנו פתרון לכמה חודשים. אחד ההורים יצופף מאחור.
פתרון 2: לגשת לחנויות מקצועיות כמו טוילנד בכפר סבא, לבדוק מה נכנס והם גם ידעו לתת המלצה מהבטוח ביותר עד הפחות בטוח. אם ניגשים לחנות אחרת אז אפשר לרשום דגמים רלוונטים ולחזור ולשאול שוב על הדגמים ואז אוכל לרשום מה הבטיחותי יותר ומה הפחות.
כיסאות מסוג הסלים פיט של גרקו הם באמת רעיון כי הם הונדסו כך ששלושה כיסאות יכנסו. מהכיסאות הצרים דירוג הבטיחות של הסלים מאוד גבוה, לא הכי גובה אבל עדיין ברמה גבוהה מאוד כך שזה מעולה.
הטרנזישיין לא יתאים לתינוק וגם לשנה ושבע לא יהיה נוח בחודשים הקרובים עד גיל שנתיים לכן זה פתרון פחות טוב.
אפשר כמובן לרכוש לגיל 3 + 2 סלים אם נכנס או בכלל לבדוק 2 סלים עם הנאוטילוס אולי זה גם יכנס. שוב זה משהו שאני פחות יכול לעזור ורק בדיקה פיזית בחנויות תיתן את התשובות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)