התלבטות לגבי כסא בטיחות שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי כסא בטיחות שני
    אני
    26/02/2025

היי קובי,
    הבת שלנו בת שנה. בהתחלה לפי המלצה שלך קנינו סלקל ולא כסא בטיחות ועכשיו רוצים להעביר אותה לכסא בטיחות.
    היא גבוהה והגובה שלה 75 סמ. משקל בערך 8 קילו. אציין שהסלקל שהיה לנו. סייבקס אטון. לא היה נוח לה בכלל.היא בכללי לא אוהבת להיות חגורה ולשבת הרבה זמן.
    בכל אופן, אני יודעת שאתה ממליץ על ציקו אבל ראינו את הכסא בחנות והוא ממש ענק. בסוף בחרנו את הכסא של גרקו טרושילד. איך הוא לדעתך? האם הוא נחשב נוח ובטיחותי?
    בנוסף, מה אתה ממליץ כסא בטיחות נוסף, שלא יקר, אנחנו
    מחפשים כסא נוסף שיהיה בטיחותי ונוח, שנוכל לשים באוטו נוסף, כך שניקח אותו ברכב אחר לא נצטרך להעביר את הכסא מרכב לרכב. מה אתה ממליץ? ומה לדעתך על הדגמים המסתובבים? שיותר נוח להכניס את הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחינת נוחות אפשר לבדוק בחנות

קובי סופר
    26/02/2025

שלום,

מבחינת נוחות אפשר לבדוק בחנות, להושיב את הילדה, לחגור ולראות מה נוח לה.
    מבחינת בטיחות ההמלצה היא צ'יקו מכיוון שהוא עם הדירוג הכי גבוה כך שאם רוצים בטיחות זו התשובה. הגרקו טרושילד לא קטן ממנו. הגרקו גם מקבל דירוג גבוה מאוד אך לא כמו צ'יקו. בנוסף הוא משולב עם בוסטר משהו שאני פחות מחבב אבל עדיין, בטיחותית הוא מעולה אז רק צריך לבדוק אם נח לילדה.

לגבי כיסא שני, כאן תלוי התקציב מאוד. יש את קוסקו סנרה נקסט שהוא זול מאוד וברמת בטיחות גבוהה. הוא לא מציע נוחות אבל לנסיעות קצרות הוא בהחלט פתרון נהדר.

לגבי מסתובבים, יש נתונים של מבחנים ונכון להיום אין מסתובבים ברמת הבטיחות הגבוה ביותר. יש את בייבי ג'וגר סיטי טרן שהוא עם הדירוג הגבוה ביותר לכיסא מסתובב. הוא לא מסתובב 360 אבל כן מסתובב לכיוון הדלת שזה מספיק. הוא יקר מאוד ודי גדול. הוא ברמת בטיחות של כמעט 5 כוכבים. 4 ברף הגבוה כך שאם רוצים מסתובב אני ממליץ עליו כל השאר או שטרם נבחנו או שהם עם דירוג נמוך יותר. כמוכן יש דגמים אירופאים אבל אני אישית פחות מחבב מושבים אירופאים מה גם שהם יקרים עוד יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו