מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דעתך על עגלת נונה איקסה?שושי27/02/2025
מה דעתך על נונה איקסה?
הצרכים שלי הם עגלה שתכנס לתא מטען צפוף (ילד חמישי) קלה -מגורים בקומה שלישית בלי מעלית שתהיה נוחה לתינוק גם לשכבה בעגלה בשימוש בבית כי יש בבית 2 קומות או כשהולכים להתארח אני אוהבת שיש לילד את הפינה שלו
תודה
אהבתי בדגם ההוא שהאמבטיה מתקפלת באיחסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ
קובי סופר02/03/2025שלום שושי,
אני מבין את הצורך אך אני פחות ממליץ.
צריך להבין שכדי להגיע למשקלים קלים צריך לקצץ דברים במוצר.
בנונה זה הגלגלים שהם נורא קטנים. המושב טיפה יותר צר ממושב ממוצע, הגב מרשת, הידית לא מתכווננת לגובה.
אני תמיד ממליץ להתנסות פיזית עם המוצר, לשים משקל של 12-15 ק"ג ולנייד בחנות ומחוץ לחנות. הניוד שלה לדעתי לא הכי נוח בדרך משובשת והיא מותאמת בעיקר למדרכה חלקה או רגילה בלי יותר מידי בליטות או שברים בדרך ובשיראל אין הרבה מקומות כאלו.
אם עולים טיפה במשקל אפשר לרכוש בייבי בוס פנתר. שוקלת 6 וחצי ק"ג. מקבלים מושב יותר מרווח (רחב וארוך), גב יצוק מפלסטיק ולא רשת, ידית מתארכת, יכולת ניוד יותר טובה וקיפול די דומה. החיסרון היחידי שהיא נמכרת רק ברשת גולד בייבי שזו רשת למגזר החרדי.
אם יש יכולת לעשות את המאמץ ולבדוק אותה לדעתי זה ישתלם. גם כאן ממליץ לעשות את מבחן הניוד כפי שרשמתי לגבי הנונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לראות את הבייבי בוס
שושי05/03/2025הלכתי לראות כמו שהמלצת וממשממש התרשמתי מהבייבי בוס רואים שפותחה אחרי הבנה של כל הבאגים בעגלות האחרות. המוכרת בחנות המליצה יותר על הבובקט למה? לא הבנתי מספיק את ההבדלים בין הדגמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההבדלים בין הבובקט לפנתר
קובי סופר06/03/2025שלום שושי,
יש לנו כיום 4 דגמים.
פנתר, בובקט, צ'יטה וטייגר.
צ'יטה כרגע נמכר דור 2 בעוד בשאר הדגמים נמכר דור 3 שעבר המון שיפורים לכן אני ממליץ ללכת על הדגמים האחרים.
הטייגר הוא דגם שמיועד למי שצריך להתנייד בדרך ממש קשה כמו מושב, חול, שלג וכו' לכן היא הגדולה והכבדה ביותר ולדעתי לא מתאימה לצורך.
ההבדלים בין הבובקט לפנתר הם:
נתחיל מהדומה, האמבטיה, הטיולון, הקיפול והתפעול זהים לחלוטין.
יש רק 2 הבדלים בשלדה: בפנתר הגלגלים יותר קטנים ומסיליקון והשלדה יותר דקה. הבובקט עם גלגלי גומי לכן הבובקט כבדה יותר ב-2 ק"ג אך יכולת הניוד שלה עדיפה בדרך משובשת. על מדרכה רגילה וקניון לא יורגש הבדל. לכן זה תלוי בכם עניין המשקל. אני אישית יותר אוהב את הבובקט ותמיד בעד יכולת ניוד עדיפה מכיוון ש-99% מהזמן דוחפים את העגלה ובניוד הבובקט יותר קלה. עניין המשקל בא לידי ביטוי רק בהרמה לרכב או אם צריך לעלות מדרגות. עדיין הבובקט שוקלת 8 וחצי ק"ג כאשר רוב העגלות שוקלות 10-13 ק"ג כך שהיא קלה מאוד.
מכאן זה בעיקר שיקול שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)