ברייטקס 360- כסא מומלץ לבני שנה ומעלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ברייטקס 360- כסא מומלץ לבני שנה ומעלה?
    נופר
    04/03/2025

היי, אני מחפשת כסא שיהיה נוח ככל האפשר לבני שנה + (אפשר מילדה ולנצח, לא משנה לי) ללא מגבלת תקציב.
    קיבלתי המלצות על הכסא 360 של ברייטקס- ותהיתי מה דעתך.

זה לרכב של הסבא והסבתא- המליצו לי על ה360 כדי שכשיהיה ילד 2, הם יוכלו לסובב בקלות את הכסא ולהסתדר עם כסא אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדגם שהומלץ לי- חידוד לשאלה

נופר
    04/03/2025

אחדד- המליצו לי על Britax Swivel 360° I-Size, אבל אני לחלוטין פתוחה להצעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ על בטיחות לפני הכל

קובי סופר
    06/03/2025

שלום נופר,

אני ממליץ על בטיחות לפני הכל. לפני הנוחות של הסיבוב ולפני העניין של הרוחב או טווח גילאים רחב.

אם אין מגבלת תקציב הכיסא הכי בטיחותי נכון להיום הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ. לדעתי הוא גם אחד הנוחים ביותר לתינוקות. הוא לא מסתובב והוא ברוחב סביר. מתאים מלידה (אחד הבודדים שלא רק בהצהרה אלא גם בנוחות בזכות זווית שכיבה קרובה לסלקל) עד 30 ק"ג.

הברייטקס טרם נבחן במבחן השוואתי לכן איני יכול להמליץ עליו נכון להיום.
    שלושת הדגמים של ברייטקס שקיבלו דירוג דומה לצ'קו ירדו מפס הייצור לכן הם לא רלוונטיים מה שמשאיר את הצ'יקו ללא תחרות נכון להיום. כל כיסא אחר יהיה ירידה ברמת הבטיחות לכן זה שיקול שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו