מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ברייטקס 360- כסא מומלץ לבני שנה ומעלה?נופר04/03/2025
היי, אני מחפשת כסא שיהיה נוח ככל האפשר לבני שנה + (אפשר מילדה ולנצח, לא משנה לי) ללא מגבלת תקציב.
קיבלתי המלצות על הכסא 360 של ברייטקס- ותהיתי מה דעתך.
זה לרכב של הסבא והסבתא- המליצו לי על ה360 כדי שכשיהיה ילד 2, הם יוכלו לסובב בקלות את הכסא ולהסתדר עם כסא אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדגם שהומלץ לי- חידוד לשאלה
נופר04/03/2025אחדד- המליצו לי על Britax Swivel 360° I-Size, אבל אני לחלוטין פתוחה להצעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ממליץ על בטיחות לפני הכל
קובי סופר06/03/2025שלום נופר,
אני ממליץ על בטיחות לפני הכל. לפני הנוחות של הסיבוב ולפני העניין של הרוחב או טווח גילאים רחב.
אם אין מגבלת תקציב הכיסא הכי בטיחותי נכון להיום הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ. לדעתי הוא גם אחד הנוחים ביותר לתינוקות. הוא לא מסתובב והוא ברוחב סביר. מתאים מלידה (אחד הבודדים שלא רק בהצהרה אלא גם בנוחות בזכות זווית שכיבה קרובה לסלקל) עד 30 ק"ג.
הברייטקס טרם נבחן במבחן השוואתי לכן איני יכול להמליץ עליו נכון להיום.
שלושת הדגמים של ברייטקס שקיבלו דירוג דומה לצ'קו ירדו מפס הייצור לכן הם לא רלוונטיים מה שמשאיר את הצ'יקו ללא תחרות נכון להיום. כל כיסא אחר יהיה ירידה ברמת הבטיחות לכן זה שיקול שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)