טיולון איכותי באזור ה1000 שח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון איכותי באזור ה1000 שח
    אמה
    20/03/2025

אנחנו מחפשים אחר טיולון , הקודם היה טיק טק של מום שנקנה בהמלצתך, ממש מהראשונים ובאמת היינו ממש מרוצים לבד מגגון לא מספיק ארוך לשמש הישראלית...
    עכשיו מחפשים טיולון חדש
    דרישות המוצר הם
    1.הורדת גב ע"י בורר מצבים ולא שרוכים למינהם
    2.גגון כמה שיותר ארוך ומצל מפני השמש בארצינו החמה וגם נפתח ונסגר בצורה חלקה ולא נתקעת
    3.מושב רחב ויציב, התינוק בן חצי שנה כבר קרוב ל10 ק"ג הוא צריך מרחב מחיה רחב
    4.רצועות חגירה קלות לפתיחה וסגירה לא כאלו שצריך להתעסק איתם יותר משניה וחצי (אני לא מחפשת תרגול יוםיומי לריפוי בעיסוק)
    5. עגלה עם גלגלים "רצים" שנוסעת טוב ולא נתקעת ולא קשה לסחיבה
    6. כמובן פגוש
    7.סל קניות עדיף גדול כמה שיותר
    8. והכי חשוב משקל נמוך שזה בעיקר הסיבה שאנחנו עוברים מטיולון של המשולבת לטיולון בלבד כי זה כבד נורא לקפל ולהכניס את הטיולון הנוכחי כל פעם לרכב

זהו נראה לי
    בגדול מה שעומד לי כרגע על הפרק זה טיולון של ג'וי פרסל
    הוא עונה על מירב הפרמטרים
    (חשבתי שטיקטק 3 תיהיה טובה אבל הגלגלים שלה פשוט נתקעים היא לא זזה חלק בכלל)
    האם יש לכם המלצות אחרות? נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין טיולון שיענה על הכל לצערי

קובי סופר
    23/03/2025

שלום אמה,

אין טיולון שיענה על הכל לצערי. תמיד יהיה חסר משהו.
    בייחוד שרוב הטיולונים הם עם שרוכים לשינוי מצבים ולא לחצן זאת על מנת לחסוך במשקל.
    הג'ואי לדוגמא עונה לרוב אבל הגגון לא הכי מושלם.
    אפשר לבדוק גם את ספורטליין וייפר שדומה לג'ואי אבל הגגון שלו הכי גדול מכלל הטיולונים, מצבים עם לחצן, די נוח לניוד, חגירה רגילה יכול להיות שיהיה לך יותר נוח לעומת המגנטים במון שהם פחות מוצלחים, כיום יש מגנטים סופר קלים לשימוש אבל הם עדיין לא זמינים בטיולונים.

יש גם את אייביסי דיזיין פינג 2 אבל יש לו חיסרון שהוא לא נפוץ בחנויות אלא רק במגזר החרדי וגם חורג מהסכום.

לגבי מרחב, רוב הטיולונים די צרים.

אם גמישים לגבי גודל קיפול, אפשר לבדוק את ביבה טאיטאי. זה יותר עגלה מטיולון אבל, זה מתבטא רק בקיפול טיפה יותר גדול. במשקל הוא שוקל כמו הפרסל או הוייפר.
    בניוד הוא עדיף משמעותית על שתיהן, בגגון הוא כמו הויפר סופר מצל. במרווח הפנימי הוא מנצח בגדול, סל חפצים ענק ורצועות רגילות.
    השינוי מצבים עם שרוך ולא לחצן אבל, זה שינוי ביד אחת ככה שאני לא רואה בזה חיסרון.

בכל מקרה אלו ההמלצות שלי וכמובן ההמלצה הרגילה, להתנסות פיזית בכל דגם. להושיב את התינוק, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לחגור ולהוציא. לקפל, להרים במצב מקופל, לבדוק ברכב וכך תקבלו החלטה מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו