עגלת אנקס וסלקל/ כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אנקס וסלקל/ כיסא בטיחות
    שמחה
    24/03/2025

היי קובי רציתי לשאול מה דעתך על עגלת אנקס ואם אתה ממליץ באופן משמעותי על דגם אלי או פלו
    בנוסף האם ממליץ על סלקל ואיזה סלקל מומלץ
    אני מחפשת סלקל ובסיס של איזופיקס שיהיה נוח לקחת ולהחזיר וכמובן יתחבר גם לעגלה..
    חשוב לי היופי אך גם הנוחות והאיכות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מכיר את האנקס ולכן לא יכול להמליץ

קובי סופר
    25/03/2025

שלום שמחה,

אני לא מכיר את האנקס ולכן לא יכול להמליץ.
    זו עגלה חדשה מאוד ולכן אין מספיק מידע אודתיה. היא נמכרת רק ברשת אחת לכן אני לא יכול לקבל מידע לגבי אמינות, עגלות שחוזרות לתיקונים וכו'.
    היא מאוד יקרה בגלל שהיא נמכרת ברשת אחת ואין תחרות.

כמו תמיד אני ממליץ לא להסתמך על דברי השכנוע של אנשי המכירות.
    לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג (זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה + תיק ופריטים בסל). לנייד את העגלה עם המשקל בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
    לאחר מכן לפרק את האמבטיה ולהרכיב את הטיולון. לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון שלכם. באם לא ניתן אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח, להרכיב את המושב ככה תראו איך זה להתנהל עם הקיפול ואם זה נוח לכם ככה לעבוד בשלב שהמושב פונה אליכם (אני ממליץ עד גיל שנה + ואפילו שנתיים שהתינוק יפנה לכיוון שלכם). לאחר מכן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב. לבדוק ברכב.
    לאחר מכן להרכיב את המושב הנוסף לבד, לעשות כפי שרשמתי לגבי העגלה + לנסות לשנות מצבים משכיבה לישיבה.

אני ממליץ להתנסות בעוד דגם או שניים ולעשות אותו הדבר!

אם לאחר כל אלו תמצאו שהעגלה שווה את העלות ונותנת את הערך הכספי שלה אז כן, זו עגלה מומלצת. ואם תגיעו למסקנה שלא אז לא היא לא מומלצת. בסוף זו בחירה שלכם.

לגבי יופי זה עניין של טעם. אחת ההמלצות הכי חשובות שלי כאן זה לעולם אבל לעולם לא לרכוש עגלה רק כי היא יפה! עגלה זה כלי עבודה שצריך לעבוד קשה יומיום וצריך להיות נוח לכם ולתינוק ואם זה לא אז קנינו מוצר גרוע.

לגבי סלקל, הסלקל הכי מומלץ אם רוצים לחבר לעגלות לדעתי הוא ג'ואי אייג'ם 3. יש לו דירוגי בטיחות מעולים, מחיר סביר והוא מתחבר לרוב העגלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה איכותית

Noa
    19/08/2025

לגבי עגלת ANEX, אני רואה שכעת הרבה יותר חנויות מייצגות את המותג הזה, מעניין מאוד לנסות אותה, כי המאפיינים מרשימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו