איזה עגלה מאלו עדיפה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזה עגלה מאלו עדיפה?
    לירי
    04/04/2025

לפני קניה מחנות (שילב או מוצצים) עם תווים
    לילד ראשון, גרים בעיר והולכים הרבה ברגל ברחובות עם אבנים משתלבות.
    איזה עגלה היית ממליץ לקנות ביחד למחיר?

צ׳יקו בלאג׳יו ב-2000 שקל
    ספורט ליין סיאלו פרו 2025 ב-2100
    בוגבו פוקס 5 ב-3020 שקל

יש סיבה לשלם עוד 1000 שקל על הבוגבו?
    נ.ב. אני ממש אהבתי את הג׳ולס האב פלוס בשילב, כי הרגישה לי מאוד יציבה, אבל בעלי פחות אהב, מה חושב עליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה עגלה מאלו עדיפה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכוונתי שילב או עגליס

לירי
    04/04/2025

התכוונתי שילב או עגליס אם זה משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ להתנסות

קובי סופר
    06/04/2025

שלום לירי,

אני ממליץ להתנסות. לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוה.
    לאחר מכן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוונכם ואחר כך לכיוון הנסיעה. באם לא ניתן לקפל עם המושב עדיין, שיהיה מורכב, לפרק, לקפל שלדה, לפתוח ולהרכיב את המושב. זאת על מנת שתראו איך יראה עניין הקיפול דבר שנעשה מספר פעמיים ביום.
    לאחר מכן להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב עליהן באם ניתן. לאחר מכן לבדוק ברכב.
    לאחר כל אלו תוכלו לקבל החלטה של מה נכון לכם.

לגבי ג'ולז, אני פחות ממליץ מכיוון שיש האב 2 כבר. ה-2 גם שונה מאוד מהדור שנמכר בארץ מניסיוני אם יצרן משנה לחלוטין את המוצר, ככל הנראה שהקיים לא היה מוצלח. כמוכן זה ישפיע על מתן השירות בטווח הרחוק.

לגבי פוקס, המושב שלה לא נשכב למצב שטוח אלא לתנוחת ערסול. אני פחות אוהב את זה אבל זה לשיקולכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו