המלצה לטיולון שמתקפל קטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון שמתקפל קטן
    עדי
    14/04/2025

שלום קובי,

אנחנו לקראת לידה חמישית ואני מחפשת המלצה לטיולון שמתקפל קטן. יש לנו מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות כך שאין ככ תא מטען (השורה השלישית תופסת כמעט את כל תא המטען). השימוש שלנו בעגלה גם ככה די מועט. מחפשת המלצה לטיולון מגיל לידה. חשבתי על הטיולון של ספורט ליין. מה אתה אומר? יש טיולון נוסף מומלץ?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון שמתקפל קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה משהו שאני פחות ממליץ עליו

קובי סופר
    15/04/2025

שלום עדי,

אני מבין את האילוץ ועדיין, זה משהו שאני פחות ממליץ עליו.
    יש מחקר גדול בנושא (וגם מחקרים שלא בנושא אבל מחזקים את המחקר) שבדק אלפי תינוקות, חלק היו בעגלה עם הפנים להורה וחלק לכיוון הנסיעה בלבד. הם בדקו מגיל לידה עד גיל שנתיים +-.
    המחקר הראה בצורה חד משמעית שהתינוקות שהיו מול ההורים היו משכילים יותר, החלו לדבר בשלב מוקדם יותר, היו רגועים יותר, הקשר עם ההורה היה חזק יותר והם נרדמו טוב יותר ומהר יותר וכך גם השינה שהייתה יותר ארוכה.
    היה מחקר עוד יותר גדול שהראה נתונים דומים אך הוא נגנז כי לא רצו לעשות להורים ייסורי מצפון.

לכן אני ממליץ לרכוש עגלה עם מושב דו כיווני או טיולון. הבעיה שזה משהו שנדיר למצוא. בדרך כלל רק לעגלות יש מושב דו כיווני.

אם בכל זאת הולכים על טיולון אז ראשית ההמלצה שלי לבדוק מה רשום בספר ההוראות, לא כל הטיולונים מאושרים מגיל לידה, לי אין מידע בנושא זה על הדגמים השונים אך זה מצוין בספר ההוראות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

עדי
    22/04/2025

בסדר גמור, מבינה.
    אם כך - על איזו עגלה שמתקפלת קטן אתה ממליץ (נניח בהנחה שאין מגבלת תקציב, חשוב לי גגון גדול, שתהיה מתאימה לאנשים גבוהים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ לבדוק פיזית שזה נכנס

קובי סופר
    23/04/2025

שלום עדי,

בלי קשר להמלצה שלי לעגלה, אני ממליץ לבדוק פיזית שזה נכנס לפני שרוכשים.
    בכל מקרה בשלב האמבטיה לא תוכלו להכניס את העגלות עם האמבטיה לתא המטען למעט אולי הדרגון פליי של בוגבו שמתקפלת עם האמבטיה (שוב גם כאן צריך לבדוק שזה אכן נכנס מכיוון שאני לא יודע).

אני ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס פנתר 3 שלנו אבל היא נמכרת רק ברשת גולד בייבי שזו רשת למגזר החרדי והיא עגלה יחסית יקרה.
    הפלוס שהיא קלה מאוד רק 6.5 ק"ג עם טיולון. קוממפקטית מאוד לאחר הקיפול (יש לי לקוחות שאפשרו להם לעלות איתה לטיסה).
    הידית מתארכת ככה שהיא מתאימה לגבוהים. יש לה גלגלים קטנים ככה שיש דגמים אחרים עם גלגלים יותר גבוהים בהם הידית טיפה יותר גבוהה. אבל אז גם הקיפול יותר גדול והמשקל יותר כבד.
    בפנתר כמו שרשמתי, בשלב האמבטיה אני לא בטוח שיכנס לתא המטען יחד עם השלדה.
    גם בוגבו בי 6 יכולה להתאים היא שוקלת כמעט 11 ק"ג אבל הקיפול די קטן והידית די גבוהה וזו עגלה מעולה ולדעתי עדיפה בהרבה על הדרגון פליי אבל גם כאן האמבטיה לא נראה לי שתיכנס לתא המטען.
    הבי ירדה מפס הייצור לפני כשנה אבל הגיע לארץ משלוח שלה לכן יש זמינות שלה אבל לא להרבה זמן.

אני חושב שהפנתר שלנו עדיפה בכל היבט וגם במחיר יותר זולה אבל ממליץ תמיד לבדוק לבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו