בוגבו דרגונפליי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו דרגונפליי
    אדוה
    04/05/2025

מה דעתך על הבוגבו דרגונפליי? או אינגלזינה?
    אני מחפשת עגלה, מאוד מתלבטת ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות.
    שללתי את הספורטליין בגלל איכות יחסית זולה
    המיוס 3 ופריאם של סייבקס מאוד יקרות. הבליוס מאוד כבדה ולא נוחה במיוחד.
    נונה ואנקס גם מאוד יקרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו דרגונפליי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדעה שלי לא חשובה

קובי סופר
    07/05/2025

שלום אדוה,

הדעה שלי לא חשובה וגם לא של אנשי המכירות. כמוכן אפילו לא של קרובי משפחה או מכרים.
    בסוף עגלה זה מוצר אינדיבידואלי שצריך להתאים לאופי החיים שלכם! יש כאלו ללא רכב, מסתמכים על תחב"צ. יש כאלו עם רכב עם תא מטען קטן או להפך ענק. יש כאלו בקומת קרקע או מעלית ויש כאלו קומה 4 ללא מעלית. אלו דוגמאות מעטות ויש כלכך הרבה שונה בין הורה להורה. כמובן גם הפן התקציבי וגם יש כאלו שמחפשות יופי/פוזה/מותג נוצץ ולא בהכרח את המוצר הטוב.

לכן הדעה של אף אחד מלבד שלכם לא חשובה.
    ההמלצה שלי תמיד זה לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם. לאחר מכן לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לאחר מכן לנייד בחנות ומחוץ לחנות להרגיש את הבדלי נוחות הדחיפה והניוד. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לחבר לבד את הטיולון לכיוונכם. לנסות לקפל, באם לא ניתן (לדוגמא במיוס לא ניתן), אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש. באם ניתן אז לנסות לקפל עם המושב. זאת על מנת שתראו את נוחות הקיפול שהמושב לכיוונכם. זה חשוב מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מולכם! לכן אני ממליץ רק על עגלות עם מושב דו כיווני שאלו כל הדגמים שציינת.
    לאחר מכן להרכיב עם הפנים לכיוון הנסיעה. לנסות לקפל. להרים במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
    כך תראו איזו מבין העגלות עונה יותר טוב לדרישות. לדוגמא אם לא קריטי משקל ויש עגלה נוחה יותר לניוד ואתם גרים במושב אז אולי היא נכונה לכם. או שצריך עגלה קלה וקומפקטית כי גרים בקומה גבוהה ללא מעלית וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו