מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו דרגונפלייאדוה04/05/2025
מה דעתך על הבוגבו דרגונפליי? או אינגלזינה?
אני מחפשת עגלה, מאוד מתלבטת ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות.
שללתי את הספורטליין בגלל איכות יחסית זולה
המיוס 3 ופריאם של סייבקס מאוד יקרות. הבליוס מאוד כבדה ולא נוחה במיוחד.
נונה ואנקס גם מאוד יקרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדעה שלי לא חשובה
קובי סופר07/05/2025שלום אדוה,
הדעה שלי לא חשובה וגם לא של אנשי המכירות. כמוכן אפילו לא של קרובי משפחה או מכרים.
בסוף עגלה זה מוצר אינדיבידואלי שצריך להתאים לאופי החיים שלכם! יש כאלו ללא רכב, מסתמכים על תחב"צ. יש כאלו עם רכב עם תא מטען קטן או להפך ענק. יש כאלו בקומת קרקע או מעלית ויש כאלו קומה 4 ללא מעלית. אלו דוגמאות מעטות ויש כלכך הרבה שונה בין הורה להורה. כמובן גם הפן התקציבי וגם יש כאלו שמחפשות יופי/פוזה/מותג נוצץ ולא בהכרח את המוצר הטוב.
לכן הדעה של אף אחד מלבד שלכם לא חשובה.
ההמלצה שלי תמיד זה לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם. לאחר מכן לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לאחר מכן לנייד בחנות ומחוץ לחנות להרגיש את הבדלי נוחות הדחיפה והניוד. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לחבר לבד את הטיולון לכיוונכם. לנסות לקפל, באם לא ניתן (לדוגמא במיוס לא ניתן), אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש. באם ניתן אז לנסות לקפל עם המושב. זאת על מנת שתראו את נוחות הקיפול שהמושב לכיוונכם. זה חשוב מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מולכם! לכן אני ממליץ רק על עגלות עם מושב דו כיווני שאלו כל הדגמים שציינת.
לאחר מכן להרכיב עם הפנים לכיוון הנסיעה. לנסות לקפל. להרים במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
כך תראו איזו מבין העגלות עונה יותר טוב לדרישות. לדוגמא אם לא קריטי משקל ויש עגלה נוחה יותר לניוד ואתם גרים במושב אז אולי היא נכונה לכם. או שצריך עגלה קלה וקומפקטית כי גרים בקומה גבוהה ללא מעלית וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)