התלבטות בין עגלות

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • התלבטות בין עגלות
    יעל
    06/05/2025

    שלום
    אנחנו מתלבטים איזו עגלה לקנות.
    חשבנו או על סייבקס בליוס או על ספורטליין סיילו.
    נשמח לשמוע את חוות דעתך.
    תודה רבה!!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ההמלצה שלי להתנסות לבד

    קובי סופר
    07/05/2025

    שלום יעל,

    ההמלצה שלי להתנסות לבד ולקבל החלטה בהתאם. אני בטוח שלאחר התנסות תראו שהבליוס הרבה יותר מסורבלת לקיפול, יותר גדולה וכבדה (תלוי מול איזה ספורטליין משווים).
    ההמלצה שלי תמיד זה לבחור 2-3 דגמים שנראים לכם, לכן הייתי ממליץ אולי לחשוב על עוד דגם סתם בשביל מדד. לאחר מכן לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהעגלות. לאחר מכן לנייד בחנות ומחוץ לחנות להרגיש את הבדלי נוחות הדחיפה והניוד. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לחבר לבד את הטיולון לכיוונכם. לנסות לקפל, באם לא ניתן (לדוגמא במיוס לא ניתן), אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש. באם ניתן אז לנסות לקפל עם המושב. זאת על מנת שתראו את נוחות הקיפול שהמושב לכיוונכם. זה חשוב מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מולכם! לכן אני ממליץ רק על עגלות עם מושב דו כיווני שאלו כל הדגמים שציינת.
    לאחר מכן להרכיב עם הפנים לכיוון הנסיעה. לנסות לקפל. להרים במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
    כך תראו איזו מבין העגלות עונה יותר טוב לדרישות.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו