המלצת כיסא בטיחות לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצת כיסא בטיחות לתינוק
    עדי
    13/05/2025

שלום קובי,

אני לפני לידה ויש לנו ילדה בת שנתיים וחצי (ששוקלת 14 קילו). בהמלצתך קנינו עבורה מגיל לידה את צ׳יקו נקסט פיט זיפ. אשמח להמלצה מה כדאי לעשות כעת בהנחה שאין הגבלת תקציב. האם לקנות גם עבור התינוק בדיוק את אותו כסא הבטיחות או שבינתיים יצא כיסא יותר טוב (או שיש לך המלצה אחרת, אולי להעביר את הגדולה לכיסא אחר?)

תודה רבה!!!
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצת כיסא בטיחות לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ לרכוש בוסטר לגדולה

קובי סופר
    14/05/2025

שלום עדי,

אני ממליץ לרכוש בוסטר לגדולה. הכוונה לבוסטר רצועות.
    הדגמים המומלצים הם: גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
    ואת הצ'יקו להעביר לתינוק. הצ'יקו גם היום מוביל את דירוגי הבטיחות כך שאין משהו מומלץ ממנו.
    הדגמים שהמלצתי מתאימים מגיל שנה וחצי לכן אין בעיה לעבור אליהם כעת, הם ברמת הבטיחות של צ'יקו רק יותר בסיסיים מכיוון שהם בוסטרים אך לגיל שנתיים + זה לא רלוונטי. הפלוס שהם טיפה יותר צרים מכיסאות, טיפה יותר זולים והם גם ממשיכים כבוסטר אז יכולים לתת חיסכון בעתיד למרות שלרוב קונים בוסטרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו