שאלה על רכישת סל קל ובוסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה על רכישת סל קל ובוסטר
    בת חן
    13/05/2025

היי קובי, אשמח לקצת סדר והמלצה. קראתי את ההמלצות השונות בפורום ועדיין קצת הולכת לאיבוד.
    יש לנו ילד בן שלוש וחצי וצפויה ללדת ביולי.
    כרגע עם שני רכבים. ברכב אחד יש ברייטקס בולווארד וברכב שני ציקו נקסטפיק. בעבר הוא היה עם הסלקל של ציקו קייפיט שהיינו מאוד מרוצים ממנו, אך לא מצליחה להשיג אותו בשום מקום בארץ, ולצערי מכרנו את הישן כי כשקנינו אותו לא בדקנו את התוקף, והתוקף שלו פג באוגוסט השנה, אז הפסדנו שנתיים.
    אני רוצה לרכוש סלקל חדש עבור התינוק שיוולד, ובוסטר לגדול שלי. כך שברכב אחד יהיו סלקל וכסא, וברכב שני בוסטר וכסא (או להפך).
    ראיתי שאתה ממליץ על ברייטקס גרואו וויט יו וגרקו סאנגלוק. חיפשתי בכמה מקומות את הגרקו ולא מצאתי אותו, ואילו הברייטקס בתג מחיר הנוכחי מעט יקר עבורנו (בתהחשב בעובדה שצריכים ורוצים לקנות גם סלקל עם בסיס). באם לא נמצא אותנו בהנחות, יש בוסטר נוסף מומלץ שהוא באותה רמת בטיחות או כמעט באותה רמה?
    ומה לגבי סלקל? אנחנו רוצים עם בסיס כי זה הקל עליי מאוד בפעם הראשונה וגם מעדיפה לא להתעסק עם התקנות שגויות.
    דגמי המקסי קוזי שברשימת ההמלצות שלך לא מצאתי ברשתות ולא באונליין, כנל סייבקס אטון 5.
    מה כן אפשרי?

סליחה על אורך ההודעה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוסטר אחר מהדגמים שרשמתי יהיה ירידה ברמת הבטיחות

קובי סופר
    14/05/2025

שלום בת חן,

בוסטר אחר מהדגמים שרשמתי יהיה ירידה ברמת הבטיחות.
    הגרקו והברייטקס מובילי הבטיחות עם דירוגים מצויינים. שאר הדגמים זה לרדת ברמת הבטיחות לכן אני לא ממליץ. לצערנו הגרקו אשר זול מהברייטקס בדרך כלל לא מיובא באופן סדיר לארץ. אני ממליץ לבדוק עם במבינו קינג היבואנים אולי יש משלוח בדרך. לגבי המחיר של ברייטקס הייתי ממליץ להתאמץ מכיוון שזה להמון שנים! יש מבצעים ויש כרטיסים שברשתות נותנים הנחות גבוהות.

לגבי סלקל. אכן צ'יקו נהדר ומה שהיה מצחיק זה גם המחיר.
    אני ממליץ על ג'ואי אייג'ם שהוא במחיר סביר (עדיין יקר משמעותית ממה שצ'יקו עלה). הוא ברמת הבטיחות הכי גבוהה וניתן לחבר אותו להמון עגלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו