בהמשך לשאלתי הקודמת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלתי הקודמת
    י.מ.
    28/05/2025

*סליחה שאני פותח שאלה חדשה, פשוט אין אפשרות להוסיף תגובה על השאלה הקודמת (הכפתור לא לחיץ)*

בהמשך לתשובתך, שאלתי את שגיא מטוילנד, ומהניסיון שלו, 2 הבוסטרים שהצעת לא ייכנסו לנו ביחד עם שני הצ'יקו.

כדי לשמור על רמת בטיחות גבוהה, האם זה אומר שאנחנו ניאלץ לרכוש את הגרקו סלימפיט לתקופה קצרה של שנתיים בערך, ואז לרכוש בוסטר נוסף?

האם לדעתך, אין מוצא אחר?
    אין שום כיסא משולב שהוא גם צר וגם ברמת בטיחות גבוהה גם בתור כיסא בטיחות וגם בתור בוסטר רצועות?

שוב תודה על הזמן שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לשאלתי הקודמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מכיר את מידות הרכבים

קובי סופר
    30/05/2025

שלום,

אני לא מכיר את מידות הרכבים ולכן לא יכול להמליץ על דגם ספציפי בהתאם למידות. אני ממליץ תמיד על הפתרון הכי בטוח אך כפי שציינת, זה לא בהכרח אומר שזה הפתרון הטוב כי אם זה לא נכנס זה לא פתרון.
    אם הסלים פיט מתאים אז כמו שציינתי, זה לא פתרון רע, הוא ברמת בטיחות מאוד גבוהה. לכן אם מה שרשמתי לא מתאים אז הסלים הוא הפתרון הכי בטוח שיש מכל מה שנכנס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו