כיסא בטיחות לבן שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לבן שנתיים
    הדס
    17/07/2025

היי,
    יש לנו כרגע כיסא בטיחות צ'יקו נקסטפיט, אך הוא פג תוקף וצריכים להחליף..
    אני תוהה מכיוון שהילד בן שנתיים ולא צריכים כיסא שהוא מגיל לידה, האם יש סוג אחר שמומלץ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לבן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתן לרכוש בוסטר רצועות

קובי סופר
    22/07/2025

שלום הדס,

לגיל שנתיים ניתן לרכוש בוסטר רצועות.
    2 הדגמים המובילים בטיחותית הם ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט אשר יקר מאוד עולה כמו כיסא.
    או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו אשר זול יותר אך לא משווק באופן קבוע וקשה להשיגו.

שאר האופציות זה לרדת ברמת הבטיחות, לדוגמא צ'יקו מיי פיט קיבל 4 כוכבי בטיחות לעומת 5 בשניים האחרים שציינתי והוא לרוב זול מהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות בתקן השוודי בלבד

טל פורטל - יועץ לכיסאות בטיחות ברכב
    11/08/2025

שלום רב הדס,
    בגיל שנתיים עדיין כדאי להושיב נגד כיוון הנסיעה. זה קריטי מאוד מבחינה בטיחותית. התקן השוודי נותן את מקסימום הבטיחות וזה מצמצם מאוד את האפשרויות בצורה שקל יחסית לקבל החלטה מושכלת ולבחור כיסא שייתן ערך מקסימלי עבור המחיר שלו ולטווח ארוך. אני מייבא כיסאות בטיחות של אקסקיד משוודיה עם התקן השוודי הנחשב בעולם ונותן שירות אישי עם התקנה והדרכה אישית!
    באמצעות כיסאות בטיחות מתאימים ניתן להושיב עד גיל 4 ואף 6-7 אם רוצים(תלוי בדגם).
    אם רלוונטי אני זמין בטלפון לייעוץ בחינם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו