מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון קל מומלץשחר כהן20/07/2025
הייי,
מחפשת טיולון קל משקל ונוח לקיפול בתקציב של לא יותר מ1000 ש״ח.
ראיתי את הסייבקס ביזי או foldy של בייבי סייף.
אשמח להבין מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן?
ואם יש המלצות על טיולונים נוספים בקריטריונים הנ״ל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביזי יחסית כבד אבל הוא טוב
קובי סופר22/07/2025שלום שחר,
הביזי יחסית כבד אבל הוא טוב, נוח לניוד, אמין, די קל לתפעול. מעבר לחיסרון במשקל, צריך מזרני עגלה מיוחדים עבורו.
את הפולדי אני לא מכיר, הוא חדש יחסית ולא בחנתי פיזית לכן לא יכול להמליץ או לשלול. הוא עולה כמחצית מהסייבקס אבל בסייבקס רוכשים מותג ידוע ודגם שנמצא שנתיים בשוק ועד כה הביקורות מעולות.
ממליץ גם על בייבי בוס סימבה 2 שנמצא באמצע מבחינת המחיר. הוא קל יותר משני הדגמים, נוח לניוד, הקיפול אוטומטי לכן סופר נוח. יותר נוח לשנות מצבים בהשוואה לסייבקס שנדרש 2 ידיים. גם בבייבי סייף זה ביד אחת.
הבייבי בוס מבוסס על סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS שעלו בזמנו מעל 1000 ש"ח. הדגם הוכיח אמינות יוצאת דופן ואנחנו לקחנו את הדגם ושיפרנו. לכן מקבלים מוצר מעולה ברמת פרימיום במחיר של טיולון רגיל. בנוסף מקבלים מזרן עגלה שחוסךלכם לרכוש בנפרד לכן יש עוד חיסכון של כמה עשרות שקלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


