בוגבו בי6 או דרגונפליי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי6 או דרגונפליי
    רונה
    23/07/2025

הי אשמח לדעת מה ההבדלים בין 2 הדגמים
    באופן כללי מאד חשוב לי עגלה קומפקטית, שאוכל לעבור איתה בקלות במעברי אוטובוסים, להשתלב באזור צפוף, וכמה שפחות "ירגישו" אותה
    ויחד עם זאת כמובן שתהיה נוחה לתינוק ויציבה
    מה יש לך לומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי6 או דרגונפליי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בי 6

קובי סופר
    24/07/2025

שלום רונה,

אני ממליץ על בי 6.
    כמובן שההמלצה שלי תמיד לגשת לחנות, לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בקיפול עם המושב עם הפנים אליכם ואחר כך לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל עם המושב ולבדוק ברכב. ככה תקבלו החלטה מה נכון לכם יותר.

הבי ותיקה מאוד לטוב ולרע. היתרון הגדול שאנחנו יודעים שהיא חזקה ואמינה והוכיחה זאת לאורך השנים. הדרגון עדיין יחסית חדשה וטרם ידוע בוודאות מה כושר השרידות שלה.
    לדעתי הטיולון של הדרגון צר מאוד וזה חיסרון גדול לדעתי, בייחוד ככל שהם גדלים, בייחוד בחורף עם לבוש עבה.
    מצד שני היא יותר מודרנית, אמבטיה יותר מרווחת אבל הטיולון חשוב יותר, האמבטיה ל4-6 חודשים, הטיולון ל2-4 שנים!
    שתיהן די צרות ככה שיעברו בקלות בתחב"צ.

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט 3 שלנו. גם תשלמו הרבה פחות, גם תקבלו אמבטיה מרווחת, גם טיולון מרווח, גלגלים גדולים יותר מהבי לכן יכולת ניוד עדיפה על שתיהן לדעתי כי היא גם קלה מהן ב-2 ק"ג.
    הקיפול לדעתי נוח יותר משתיהן, היא גם צרה ומעולה לתחב"צ.
    הגגונים שלנו יותר מכסים. בקיצור, אני חושב שהעגלה שלנו היא הטובה ביותר וגם בסוף משלמים פחות. אין הרבה מוצרים בשוק שבהם משלמים פחות ומקבלים יותר. אבל כמו שרשמתי. תעשו את הבדיקה כפי שרשמתי מעלה ותגיעו למסקנה הזו לבד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו