בחירת כיסא אוכל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת כיסא אוכל
    מרינה
    01/08/2025

רוצה לקנות לאחותי כיסא אוכל מתנה.
    ההמלצות שראיתי מדברות בעיקר על סטוקי
    עברתי במקרה בשילב וראיתי שיש דיי הרבה כיסאות דומים בחצי מחיר (של חברה שנקראת בייבי סייף?) ושל חברה שנקראת בייבי מישל.

אשמח לעזרה להבין אם יש הבדל איכות בין המוצרים שמצדיק מחיר כפול ולהמלצה למוצרים טובים.
    אשמח גם להסבר אם אפשר כדי שאבין כמה שווה להוציא ועל מה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כיסא אוכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בכלל לא מבין למה סטוקי

קובי סופר
    03/08/2025

שלום מרינה,

אני בכלל לא מבין למה סטוקי ולמה כיסא מעץ.
    נכון יש להם יתרון עיצובי שהם מתאימים לעיצוב בתים. נכון, יש להם יתרון שבעתיד הם הופכים לכיסא רגיל למחשב/שולחן לדוגמא. וכמובן כושר שרידות. אני מכיר כיסאות סטוקי בני עשרות שנים.

אבל מכאן והלאה אין להם שום יתרון, לדעתי הם לא נוחים לילדים, לא מתקפלים, אין להם מגש ואם יש אז הוא לא ברמה פרקטית. קשה לשטוף.

לכן אם רוצים בגלל היתרונות שציינתי בהתחלה אז סטוקי באמת הוא הטופ בזכות איכות החומר וההרכבה. רוצים יותר פרקטי, יותר נוח, עם מצבי גובה שלא צריך להתעסק עם הברגות, עם מצבי שכיבה, עם ריפוד, מגש גדול, מתקפל, תקנו בייבי בוס פלומה שלנו ותהנו הרבה יותר, תשלמו הרבה פחות ובחיסכון בעתיד תוכלו לרכוש גם כיסא יותר נוח לישיבה מול מחשב/שולחן

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו