כיסא בטיחות Turn2me R129

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות Turn2me R129
    נווה
    02/08/2025

שלום קובי! 👋
    אני בשלב של בחירת כיסא בטיחות ונתקלתי בכיסא Turn2me R129 של גרקו (המסתובב 360 מעלות בתקן אירופאי R129).
    אני יודע שבדרך כלל אתה לא ממליץ על כיסאות בטיחות אבל ראיתי שהוא קיבל ציון מאוד גבוה לפי התקן האירופאי.
    ראיתי שהמחיר הוא בסביבות ₪900 וזה נראה כמו עסקה טובה, אבל לא מצאתי הרבה חוויות של הורים עם הכיסא הזה.

במיוחד מעניין אותי:
    האם הוא באמת נוח לתינוקות קטנים או יותר מתאים מגיל מסוים?
    איך ההתקנה והשימוש היומיומי? (החגורות, מנגנון הסיבוב)
    מה דעתך על יחס האיכות-מחיר?
    יש בעיות או חסרונות שכדאי לדעת עליהם מראש?

תודה רבה מראש על העזרה! ❤️

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות Turn2me R129

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן אני לא ממליץ על מסתובבים

קובי סופר
    04/08/2025

שלום נווה,

אכן אני לא ממליץ על מסתובבים. גם אם הדירוג טוב, עדיין יש לא מסתובבים עם דירוג טוב יותר ואני תמיד בעד למקסם את הבטיחות!
    בתקינה אירופאית ההתקנה עם איזופיקס, אמורה להיות קלה.
    חגירת תינוק במושבים אירופאים פחות נוחה ממושבים אמריקאים כי צריך להצליב 2 קליפסים ואז לסגור בעוד שבאמריקאי זה אחד ואז השני. כאשר תינוק משתולל לומדים להעריך כמה נוח זה בשיטה האמריקאית. כמוכן לאמריקאים יש תפס לבית החזה. כמוכן האמריקאים עד משקלים/גובה גדולים יותר מול האירופאים לכן הנטייה שלי נכון להיום להמליץ על צ'יקו נקסטפיט זיפ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו