טיולון מגיל חצי שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מגיל חצי שנה
    רעות בוקרה
    03/08/2025

היי, אני מחפשת טיולון מגיל חצי שנה שיהיה גם נוח, יציה בנסיעה על דשא וכורכור קל לתפעול רצוי גם קל להרמה.
    המליצו לנו על ספורטליין וייפר, ספורטליין סינקו וציקו גודי אקס.
    פתוחה להצעות נוספות טווח מחירים 1000 שח פלוס מינוס.
    תודה!!

מציינת שאני מחליפה בייבי בוס עגלת תינוק ששימשה אותי 5 שנים 3 בנות אז הרף גבוה 😊

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מגיל חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ למשוך עוד עם הבייבי בוס

קובי סופר
    04/08/2025

שלום רעות,

אני ממליץ למשוך עוד עם הבייבי בוס כי לדעתי (והדעה מבוססת על מחקרים), רצוי שהתינוקות יהיו בטיולון מול ההורה עד גיל שנה ואפילו שנתיים.
    ניתן לרכוש טיולון ולהשתמש בו בטיולים לדוגמא אבל עדיין לא הייתי עובר לפני גיל שנה רק לטיולון כאשר הפנים לכיוון הנסיעה בלבד.

מהטיולונים שציינת הספורטליין וייפר לדעתי עונה הכי טוב לדרישות. הסינקו יותר יקר ולדעתי פחות נוח בניוד והגגון של הוייפר יותר טוב. הצ'יקו פחות נוח לניוד מהוייפר אך לא בהפרש גדול. יותר נוח לקיפול ויותר קומפקטי ככה שהוא אופציה טובה אבל אני לא אוהב את הגגון הקטן שלו.

הייתי ממליץ לבדוק גם את הבייבי בוס קיון שלנו. אם היית מרוצה מהעגלה אז הטיולון הוא המשך מעולה. הגלגלים מגומי מלא לכן יכולת הניוד ביחס לטיולונים מעולה. הגגון ענק, ביחס לוייפר וצ'יקו הוא קל, קיפול קל שבקלים והכי קומפקטי בין כל הטיולונים שהזכרת. הוא דומה לסינקו ברעיון אבל יותר מרווח, הגגון יותר טוב ולדעתי יכולת הניוד יותר טובה גם בהשוואה לוייפר.
    והוא טיפה חורג מ-1000 ש"ח. החיסרון שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו