מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מגיל חצי שנהרעות בוקרה03/08/2025
היי, אני מחפשת טיולון מגיל חצי שנה שיהיה גם נוח, יציה בנסיעה על דשא וכורכור קל לתפעול רצוי גם קל להרמה.
המליצו לנו על ספורטליין וייפר, ספורטליין סינקו וציקו גודי אקס.
פתוחה להצעות נוספות טווח מחירים 1000 שח פלוס מינוס.
תודה!!
מציינת שאני מחליפה בייבי בוס עגלת תינוק ששימשה אותי 5 שנים 3 בנות אז הרף גבוה 😊* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ למשוך עוד עם הבייבי בוס
קובי סופר04/08/2025שלום רעות,
אני ממליץ למשוך עוד עם הבייבי בוס כי לדעתי (והדעה מבוססת על מחקרים), רצוי שהתינוקות יהיו בטיולון מול ההורה עד גיל שנה ואפילו שנתיים.
ניתן לרכוש טיולון ולהשתמש בו בטיולים לדוגמא אבל עדיין לא הייתי עובר לפני גיל שנה רק לטיולון כאשר הפנים לכיוון הנסיעה בלבד.
מהטיולונים שציינת הספורטליין וייפר לדעתי עונה הכי טוב לדרישות. הסינקו יותר יקר ולדעתי פחות נוח בניוד והגגון של הוייפר יותר טוב. הצ'יקו פחות נוח לניוד מהוייפר אך לא בהפרש גדול. יותר נוח לקיפול ויותר קומפקטי ככה שהוא אופציה טובה אבל אני לא אוהב את הגגון הקטן שלו.
הייתי ממליץ לבדוק גם את הבייבי בוס קיון שלנו. אם היית מרוצה מהעגלה אז הטיולון הוא המשך מעולה. הגלגלים מגומי מלא לכן יכולת הניוד ביחס לטיולונים מעולה. הגגון ענק, ביחס לוייפר וצ'יקו הוא קל, קיפול קל שבקלים והכי קומפקטי בין כל הטיולונים שהזכרת. הוא דומה לסינקו ברעיון אבל יותר מרווח, הגגון יותר טוב ולדעתי יכולת הניוד יותר טובה גם בהשוואה לוייפר.
והוא טיפה חורג מ-1000 ש"ח. החיסרון שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)