כיסא בטיחות לאוטו שננ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לאוטו שננ
    חן
    12/08/2025

היי,
    יש לנו רכב שני ונרצה לקנות כיסא בטיחות נוסף.
    ברכב אחד יש את הציקו נקספיט ומתלבטים מה לקנות ברכב השני.
    למשל ברייטקס, האם החברה מומלצת ואם כן איזה דגם?
    האם למחיר יש השפעה על הבטיחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לאוטו שננ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין כזה דבר חברה מומלצת

קובי סופר
    13/08/2025

שלום חן,

אין כזה דבר חברה מומלצת. לכל חברה יש מגוון דגמים וכל דגם ודגם נבחן ויש דירוגים. מוחרגים דגמים חדשים שלוקח זמן עד שהם נבדקים לכן אני נוטה שלא להמליץ על דגמים חדשים עד אשר יש מבחן השוואתי לגביהם. לברייטקס יש דגמים טובים ודגמים פחות טובים.
    יש השפעה של מחיר מול בטיחות ברוב המקרים אבל לא תמיד הכי יקר הוא הכי בטיחותי. הצ'יקו לדעתי הוא הטוב ביותר ואם יש אפשרות כלכלית לרכוש אחד נוסף זו ההמלצה שלי. אם לא אז או לרשום דגמים או תקציב ולפי זה אוכל יותר לכוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות

טל פורטל - יועץ לכיסאות בטיחות ברכב
    16/08/2025

שלום רב,
    חסרים המון פרטים. לאיזה גיל? איזה רכב? מה הכי חשוב לכם שיהיה בכיסא בטיחות(מחיר, נוחות, בטיחות,קלות התקנה, קלות שימוש, לאיזה טווח, האם מסתובב)?
    בחירת כיסא בטיחות מתאים שונה מאחד לשני מכיוון שהנתונים שלנו שונים והדרישות שלנו שונות.
    מחיר הכיסא משפיע בד"כ על איכות החומרים מהם עשוי הכיסא,
    הנדסת האנוש, נוחות ההתקנה וגם בטיחות אך בטיחות היא מכלול של מספר דברים ולכן לא בהכרח הכיסא הכי יקר הוא גם הכי בטוח.
    ניתן לקרוא מידע מועיל שאני משתף בעמוד הפייסבוק שלי שנקרא "טל פורטל - יועץ לכיסאות בטיחות ברכב"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו