חוות דעת על צ׳יקו בלאגיו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על צ׳יקו בלאגיו
    רחלי
    19/08/2025

בדקנו כל מני עגלות בחנויות ויש לנו התלבטות.
    אני אהבתי מאוד את הצ׳יקו בלאג׳יו.
    היא גם מרגישה לי איכותית, גם לא כבדה, וגם הקיפול של הטיולון שלה ביד אחת ובלי להתכופף או למשוך משהו.
    המחיר שלה גם לא יקר ויוצא במבצעים בערך 2400 שקל (מחיר רשמי 3600, יש 20 אחוז הנחה שמוריד את המחיר ל-2880 ועל זה יש לי תווים שמורידים בערך 15 אחוז).

מצד שני, בעלי פחות אהב את הקיפול שלה עם אמבטיה.
    אחרי שמורידים את האמבטיה יש לה 2 קליקים שצריך לעשות ולפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה או קל מאוד.

יודע להגיד איך העגלה הזו ואם מומלצת לדעתך?
    למה יותר חשוב לשים דגש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על צ׳יקו בלאגיו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך להתנסות

קובי סופר
    20/08/2025

שלום רחלי,

בסוף צריך להתנסות עם המוצר. ההמלצה שלי תמיד לעשות הכל לבד ללא איש מכירות לצידכם!
    לקחת עגלה, לשים בתוכה 12-15 ק"ג של משקל כדי לדמות מצב ניוד בחיים האמיתיים עם תינוק ואביזרים/קניות על העגלה. לנייד בחנות ומחוץ לחנות כמה דקות, לנסות לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה וטיולון, לנסות לקפל פעם ללא אמבטיה כפי שציינת כבר לבד הבנתם שזה לא הכי ידידותי. לקפל שהטיולון פונה לכיוונכם, וגם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.

ככה תקבלו החלטה עם המוצר נכון לכם או לא. כמובן להתנסות עם עוד עגלה שתיים אחרות!

צריך לקחת בחשבון שהמשקל הקל יחסית עם הטיולון מגיע בגלל העבודה שהטיולון מרשת ולא יצוק מפלסטיק. לדעתי זה מספק פחות תמיכה לתינוקות וגם מגיעה לזווית פחות שוכבת או יושבת מול מושב פלסטיק מלא.

בסך הכללי צ'יקו חברה טובה ועדיין עגלה זה מוצר אינדיבדואלי ולכל אחד מתאים משהו אחר. השפעה של מחיר נוח או קיפול נוח לדעתי לא צריכים להשפיע על ההחלטה הכוללת! מניידים את העגלה יותר מאשר מקפלים אותה לכן אני תמיד בעד נוחות ניוד. במחיר אם קנינו בזול והתבאסנו אז נצטרך לקנות שוב ככה שלא חסכנו אל הוצאנו יותר לכן ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית כפי שרשמתי ולהיות שלמים אחרי ההתנסות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו