מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרון מולטיפלואו בייביטקחן19/08/2025
אשמח לשאול -
ראיתי שבייביטק מוכרים את מזרון המולטיפלואו גם בגודל שמתאים לעריסה
האם הוא בהכרח מתאים לניובורן מבחינה אורתופדית? שואלת כיוון ואני מבינה שהוא לא מזרון קשיח.....
אני רוצה לקחת אותו וחוששת שהוא מתאים רק לגילאים מאוחרים יותר, אשמח לשמוע את דעתך
כמו כן אשמח להסבר מדוע אתה ממליץ על מולטיפלואו או אימג'ן פלוס הרבה יותר ביחס למזרונים דו צדדיים המשלבים ויסקו שידוע בנוחות ובאיכות שלו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח
קובי סופר20/08/2025שלום חן,
מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח מכיוון שהתקן דורש עובי של 4 ס"מ ככה שהוא דק, בגלל שהוא דק הוא יהיה קשיח בשילוב המשטח מתחת.
אני לא בעד לרכוש מזרן יקר לעריסה גם לא הכי זול. צריך שיהיה ציפוי בד ולא ניילון. העריסה משמשת ל-3 חודשים, בגילאים האלו התינוקות לא מתהפכים לכן לא קריטי מזרן נושם אבל כן, למזרן נושם יש עוד פלוסים לכן זה שיקול שלכם אם בא לכם לשלם הרבה יותר לתקופה קצרה.
במזרן מיטה אני ממליץ על מזרן נושם. זה יותר נוח ממזרן דו צדדי בייחוד בשנה הראשונה. יותר בטיחותי משלל סיבות לכן כאן אני בעד ללכת על הנושם גם כאשר הם יקרים יותר.
אני בעד בטיחות לפני הכל לכן גם אם ויסקו טיפה יותר נוח, עדיין הבטיחות של המזרן הנושם לדעתי מנצחת כמו גם הניקוי ו-0 סיכוי להצטברות חיידקים בתנאי שמנקים באופן קבוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)