מזרון מולטיפלואו בייביטק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון מולטיפלואו בייביטק
    חן
    19/08/2025

אשמח לשאול -
    ראיתי שבייביטק מוכרים את מזרון המולטיפלואו גם בגודל שמתאים לעריסה
    האם הוא בהכרח מתאים לניובורן מבחינה אורתופדית? שואלת כיוון ואני מבינה שהוא לא מזרון קשיח.....
    אני רוצה לקחת אותו וחוששת שהוא מתאים רק לגילאים מאוחרים יותר, אשמח לשמוע את דעתך

כמו כן אשמח להסבר מדוע אתה ממליץ על מולטיפלואו או אימג'ן פלוס הרבה יותר ביחס למזרונים דו צדדיים המשלבים ויסקו שידוע בנוחות ובאיכות שלו

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרון מולטיפלואו בייביטק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח

קובי סופר
    20/08/2025

שלום חן,

מזרן עריסה תמיד יהיה קשיח מכיוון שהתקן דורש עובי של 4 ס"מ ככה שהוא דק, בגלל שהוא דק הוא יהיה קשיח בשילוב המשטח מתחת.
    אני לא בעד לרכוש מזרן יקר לעריסה גם לא הכי זול. צריך שיהיה ציפוי בד ולא ניילון. העריסה משמשת ל-3 חודשים, בגילאים האלו התינוקות לא מתהפכים לכן לא קריטי מזרן נושם אבל כן, למזרן נושם יש עוד פלוסים לכן זה שיקול שלכם אם בא לכם לשלם הרבה יותר לתקופה קצרה.

במזרן מיטה אני ממליץ על מזרן נושם. זה יותר נוח ממזרן דו צדדי בייחוד בשנה הראשונה. יותר בטיחותי משלל סיבות לכן כאן אני בעד ללכת על הנושם גם כאשר הם יקרים יותר.

אני בעד בטיחות לפני הכל לכן גם אם ויסקו טיפה יותר נוח, עדיין הבטיחות של המזרן הנושם לדעתי מנצחת כמו גם הניקוי ו-0 סיכוי להצטברות חיידקים בתנאי שמנקים באופן קבוע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו