המלצה לעגלה האולטימטיבית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה האולטימטיבית
    שלי
    24/08/2025

שורה תחתונה, איזה עגלה משולבת הכי טובה?
    קצת פרטים: גרה בעיר, רוצה לשים תיק על העגלה, רוצה להעביר לטיולון כמה שיותר מהר, ורוצה שהטיולון יהיה מספיק קליל שלא אקנה עוד אחד אחרי שנה.
    תודה 💞

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה האולטימטיבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין כזה דבר עגלה אולטימטיבית

קובי סופר
    14/09/2025

שלום שלי,

אין כזה דבר עגלה אולטימטיבית. בכל עגלה יש חיסרון או יתרון מול עגלה אחרת. העגלה האולטימטיבית היא זו שהיתרונות שלה מושלמים עבורכם ועם החסרונות אתם יכולים לחיות בשלום!

ההמלצה שלי להתמקד ב-2-3 דגמים. לאחר מכן לשאול כאן, ארשום יתרונות/חסרונות של כל אחד.
    כמוכן עדיין זה לא סוגר את הסיפור מכיוון שבסוף אתם המשתמשים לכן ההמלצה הקבועה שלי היא להתנסות עם העגלות פיזית.
    לגשת לחנויות, לקבל הדרכה, לשחרר את אנשי המכירות ולהתנהל לבד עם העגלות. לפרק ולהרכיב חלקים, לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל עגלה ולנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לנסות לקפל עם המושב כשהוא פונה אליכם. באם לא ניתן אז עדיין שיהיה מולכם, לפרק, לקפל, לפתוח להרכיב כדי שתראו אם זה נוראי או פחות. לאחר מכן לקפל כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.

כמוכן אם רוצים לעבור לטיולון מוקדם, חשוב לוודא שהעגלה אושרה לשימוש מגיל לידה גם במצב טיולון, לא כל עגלה מאושרת כך!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו