מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון קל שכיבה מלאהנחמי27/08/2025
שלום. אשמח להמלצה על טיולון קל משקל. הדגשים שלי הם שיתקפל ויפתח ביד אחת בצורה קלה ולא מסורבלת. שיאפשר שכיבה מלאה/כמעט מלאה. אשמח לדעת מה היציבות בשכיבה של כל טיולון שיומלץ לי. אשמח לשמוע גם מינוסים בטיולונים שקיימים עם שכיבה מלאה וקיפול ביד אחת... אין הגבלת תקציב, אני מבולבלת לגמרי מהמבחר.
ממה שראיתי זה ספורט ליין סינקו שניראתה לי מתאימה אבל לא כל כך נוחה ודי כבדה לדעתי. ראיתי גם את הסייבקס אורפאו שהרגישה לי קלה יותר ונוחה יותר אבל הרבה פחות יציבה בשכיבה...
בקיצור אשמח לסקירה של מה שיותר טיולונים... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לקחת בחשבון שיציבות נגזרת ממשקל
קובי סופר31/08/2025שלום נחמי,
צריך לקחת בחשבון שיציבות נגזרת ממשקל. ככל שיורדים במשקל כך יורדת היציבות. מצד שני אם נשמעים להוראות ולא תולים תיק או משא כבד על הידית אין שוב בעיית יציבות באף עגלה או טיולון. בעיות יציבות נגרמות מתליית משא על הידית דבר שאסור באף עגלה וטיולון ע"פ מכוני התקנים והיצרנים. למרות זאת ידוע שבסוף כולם יתלו לכן מכאן זה תלוי בכם.
הסינקו עונה טוב לדרישות, שכיבה טובה, קיפול נוח ודי קטן, נוחות ניוד טובה ומחיר ברף האמצע ולא העליון.
דומה לה יש את הקיון של בייבי בוס שלנו, הקיון יותר מרווח, הגגון יותר גדול, הקיפול יותר קטן. החיסרון שהוא לא זמין בהמון חנויות.
בשני הדגמים מקבלים מערכת שינוי מצבים עם שרוך שזה מה שמוריד משקל. לרוב שינוי מצבים עם שרוך לא נוח ומסורבל אבל, בשני הדגמים האלו זה ביד אחת ונוח ככה שגם מרוויחים משקל קל, גם כמה מצבים שרוצים והמשקל קל לכן הם עונים מעולה לדרישות.
הסייבקס יקר בגלל המותג והשם ואני חושב שהוא פחות טוב מהשניים שציינו.
תמיד ממליץ לשים את התינוק בכל טיולון רלוונטי, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לשנות מצבים, לקפל לבד, להרים במצב מקופל, כך תראו מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)