איזו עגלה כדאי?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה כדאי?
    יעל
    31/08/2025

ספורטליין או סייבקס בליוס s4?
    מתלבטים איזו עגלה כדאי..
    עד עכשיו היינו עם ספורטליין סיילו xl הדגם הראשון..
    סה"כ היינו מרוצים..
    רוצים עגלה עם גלגלים גדולים, שתהיה נוחה לניוד. וגם שהאמבטיה של העגלה תהיה בגובה גבוה שילדים קטנים לא יכולים להגיע לתינוק שבתוכה.
    בנוסף, חשוב לי שצבע גגון העגלה מבפנים יהיה כצבע הריפוד ולא בצבע לבן (גם באמבטיה וגם בטיולון).. איזה דגם של ספורטליין עונה על כך?
    והאם יש יתרונות לסייבקס בליוס על פני הספורטליין או ההיפך..
    אשמח לתשובתך, תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה כדאי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי בדים וצבעים צריך לראות בחנויות

קובי סופר
    31/08/2025

שלום יעל,

לגבי בדים וצבעים צריך לראות בחנויות. אני לא יודע לומר איך הבדים של האמבטיות של הדגמים השונים.
    אני רק יכול לומר שלבן עדיף מכיוון שבכל צבע אחר בייחוד כהה, כך העגלה תתחמם יותר ובאמבטיות שהן ממש אטומות לאיוור זה קריטי.
    גם אם ניתן לפתוח רשתות איוורור, צריך לקחת בחשבון שבחוץ יש זיהום אוויר, בייחוד מהרכבים לכן לרוב הייתי ממליץ לסגור את הפתחי האיוורור אז בקיץ לדעתי זה יתרון שהבדים לבנים.

בין סייבקס לספורטליין לדעתי הספורטליין עדיפה. הקיפול של הסייבקס לא נוח, הסיבקס יותר גדולה לאחר הקיפול וטיפה יותר כבדה כך שאין לה יתרון משמעותי על ספורטליין שמחפה על החסרונות שציינתי.

אין לי המלצות נוספות מכיוון שאני לא יודע לומר באילו עגלות הבד לבן או לא. בעגלות שלנו של בייבי בוס שכן הייתי ממליץ זה לבן לדוגמא לכן זה יורד מן הפרק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו