המשך לגבי השוואה לסלסה 4

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המשך לגבי השוואה לסלסה 4
    שלומית גבע
    14/09/2025

באסה, מאוד אהבנו את הסלסה.
    מבחינת גגון גדול בדומה לסלסה, מקום לרגליים, גובה, קיפול, סיבוב הטיולון וסלסלה, מי מוצלח יוצר- טייגר או ספורטליין.
    האם עדיף טיגריס 1 או 2 וספורטליין פרו או xl ואיזו שנה היא המוצלחת ביותר?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לגבי השוואה לסלסה 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני משוחד לגבי טייגר

קובי סופר
    15/09/2025

שלום שלומית,

אני משוחד לגבי טייגר מכיוון שזה פיתוח שלי והרבה מזה מבוסס על ידע שנצבר מהסלסה.
    מבחינת אמבטיה, זו של הספורטליין דומה לסלסה מאוד רק יותר צרה. בגרמניה עגלת ספורטליין נמכרת תחת מותג גרמני והם "שאבו השראה" מהאמבטיה של הסלסה ועשו אמבטיה דומה.
    בבייבי בוס עשינו אמבטיה יצוקה מפלסטיק שלדעתי עדיפה כי היא אטומה לזיהום אוויר ומצמצת משמעותית רעש מבחוץ. מצד שני לא מתקפלת. בשני המקרים הגגון מכסה היטב.

בטיולונים בבייבי בוס כפי שציינתי מרווחים משקל קל באופן משמעותי. היא גם יותר נוחה לניוד מספורטליין לדעתי וכמו שרשמתי, בעיר גם יותר מהסלסה.
    בשני המקרים הטיולונים מרווחים, יש מדרך רגליים ובייבי בוס יש גגון גדול יותר.
    בספורטליין אני ממליץ על הXL כי היא קלה יותר ובדגמים האחרים בעיקר מקבלים עיצוב או גלגל יותר גדול שלדעתי לא נותן הרבה.
    בשני הדגמים הטיולון דו כיווני ואף ניתן לקפל גם שהמושב פונה להורה משהו שבסלסה לא ניתן לעשות.
    הסלי חפצים יותר קטנים משל הסלסה באופן משמעותי בשני המקרים.
    לסיכום כמו שרשמתי, זה רק להתנסות פיזית ואז לקבל החלטה.

בבייבי בוס עדיף טיייגר 2. בספורטליין לנסות ללכת על דגם משנתון מתקדם שהמושב יצוק מפלסטיק. בשנתונים ישנים המושב היה בד עם לוח בתוך הבד, לדעתי זה מספק פחות תמיכה וגם לא מגיע לזווית ישיבה זקופה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו