מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המשך לגבי השוואה לסלסה 4שלומית גבע14/09/2025
באסה, מאוד אהבנו את הסלסה.
מבחינת גגון גדול בדומה לסלסה, מקום לרגליים, גובה, קיפול, סיבוב הטיולון וסלסלה, מי מוצלח יוצר- טייגר או ספורטליין.
האם עדיף טיגריס 1 או 2 וספורטליין פרו או xl ואיזו שנה היא המוצלחת ביותר?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני משוחד לגבי טייגר
קובי סופר15/09/2025שלום שלומית,
אני משוחד לגבי טייגר מכיוון שזה פיתוח שלי והרבה מזה מבוסס על ידע שנצבר מהסלסה.
מבחינת אמבטיה, זו של הספורטליין דומה לסלסה מאוד רק יותר צרה. בגרמניה עגלת ספורטליין נמכרת תחת מותג גרמני והם "שאבו השראה" מהאמבטיה של הסלסה ועשו אמבטיה דומה.
בבייבי בוס עשינו אמבטיה יצוקה מפלסטיק שלדעתי עדיפה כי היא אטומה לזיהום אוויר ומצמצת משמעותית רעש מבחוץ. מצד שני לא מתקפלת. בשני המקרים הגגון מכסה היטב.
בטיולונים בבייבי בוס כפי שציינתי מרווחים משקל קל באופן משמעותי. היא גם יותר נוחה לניוד מספורטליין לדעתי וכמו שרשמתי, בעיר גם יותר מהסלסה.
בשני המקרים הטיולונים מרווחים, יש מדרך רגליים ובייבי בוס יש גגון גדול יותר.
בספורטליין אני ממליץ על הXL כי היא קלה יותר ובדגמים האחרים בעיקר מקבלים עיצוב או גלגל יותר גדול שלדעתי לא נותן הרבה.
בשני הדגמים הטיולון דו כיווני ואף ניתן לקפל גם שהמושב פונה להורה משהו שבסלסה לא ניתן לעשות.
הסלי חפצים יותר קטנים משל הסלסה באופן משמעותי בשני המקרים.
לסיכום כמו שרשמתי, זה רק להתנסות פיזית ואז לקבל החלטה.
בבייבי בוס עדיף טיייגר 2. בספורטליין לנסות ללכת על דגם משנתון מתקדם שהמושב יצוק מפלסטיק. בשנתונים ישנים המושב היה בד עם לוח בתוך הבד, לדעתי זה מספק פחות תמיכה וגם לא מגיע לזווית ישיבה זקופה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)