כסא בטיחות לילד שני, מיצובישי אטראז'.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לילד שני, מיצובישי אטראז'.
    תאיר
    15/09/2025

שלום:)
    יש לי ילד בן 3, יושב כרגע על צ'יקו נקסטפיט מקס.
    אני צריכה ללדת בדצמבר, כשהוא יהיה בן 3.4- יש לציין שהוא נמוך ורזה (כזה שלא נכנס לאחוזוני טיפת חלב...😉).
    הרכב שלנו הוא מיצובישי אטראז'.
    מחפשת המלצה על כסא כמה שיותר בטיחותי, בעדיפות לצר שאוכל לשבת ביניהם, אם קיים בכלל, אם לא- אז רק שיהיה סופר בטיחותי ועדיף קל להתקנה.
    ראיתי את הגרקו סלים פיט, אבל הוא לא נראה לי נוח מספיק... אולי אני טועה. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהדגמים הצרים הסלים פיט הכי בטיחותי

קובי סופר
    17/09/2025

שלום תאיר,

מהדגמים הצרים הסלים פיט הכי בטיחותי. רוב הדגמים בשוק לא יהיו ברמת הנוחות של הנקסטפיט.
    הייתי ממליץ להושיב את הילד בתוכו ולראות אם נוח או לא, סה"כ בגיל הזה לא אמורות להיות בעיות של אי נוחות.

אפשר גם לבדוק ברייטקס גוראו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו (לרוב לא זמין בישראל).
    שניהם יותר רחבים מהסלים אבל הם בוסטרים אמיתיים ככה שבאמת ישרתו להמון שנים. הם יותר בטיחותיים מהסלים אבל גם מעט יותר רחבים. מומלץ כמובן לבדוק פיזית ברכב ואז לראות אם קריטי או לא הפרש הרוחב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו