כיסא בטיחות - ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות - ראשון
    ניר
    01/10/2025

היי ,
    אנו מחפשים כסא בטיחות לניובורן . מרוב שיש כלכך הרבה סוגים זה ממש קשה להחליט איזה.
    הבנתי שלגבי הראש שבחודשיים הראשונים נצטרך להחזיק לה את הראש מכיוןן שאף כיסא לא תומך ב100 אחוז.
    אנו מחפשים דגם שעומד בכל הסטנדרטים והוא 360(עדיף אירופאי אני מניח כזה שעומד בi size ומבחני ריסוק)
    היינו בבייבי סטאר ושם מהללים את kinderkraft i guard 360 , אשמח גם לדעתכם עליו:)

תודה רבה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות - ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ על הקינדרקראפט

קובי סופר
    05/10/2025

שלום ניר,

אני לא ממליץ על הקינדרקראפט.
    בחנויות השונות יכולים להלל מכאן ועד מחר לגבי כל מושב.
    להבדיל מכל מוצר אחר שבו לכל אחד דעה אחרת, דרישה אחרת וכו'. בבטיחות יש לנו נתונים של מבחני ריסוק בלתי תלויים של גופים שונים באירופה כמו ADAC ובארה"ב למושבים אמריקאים כמו קונסיומרס ריפורט.
    הדירוג של הקינדרקראפט בADAC היה 2.8 כאשר ככל שנהיה יותר קרובים ל-0 כך רמת הבטיחות גבוהה יותר. לצורך העניין זה דירוג שווה ערך ל-3 כוכבי בטיחות.

כמוכן אני לא ממליץ עליו מיל לידה כי הזווית שלו ישיבתית מידי כאשר הוא נגד הכיוון.

אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט זיפ. הוא בתקינה אמריקאית. יש לו את זווית השכיבה הכי קרובה לסלקל כך שמבחינת נוחות לדעתי הוא הטוב ביותר (אם החלטנו לוותר על סלקל).
    בטיחותית הוא עם דירוג של 86 נק' (מתוך 100). זה המושב עם דירוג הבטיחות הכי גבוה מכלל המושבים האמריקאים. דירוג שווה ערך ל-5 כוכבים. הפלוס במושבים אמריקאים לעומת אירופאים הוא טווח המשקל עד 18 ק"ג נגד הכיוון (ברוב המושבים האירופאים זה רק עד 13 ק"ג). ככל שהתינוקות נגד הכיוון כך עדיף בטיחותית. בנוסף האמריקאים עד 30 ק"ג עם הכיוון בעוד רוב האירופאים עד 18 ק"ג עם הכיוון. גם כאן, ככל שהתינוקות וכבר ילדים יהיו עם הרתמות של המושב ולא חגורת הרכב כך יותר בטיחותי עבורם. החיסרון היחיד של צ'יקו שהוא לא 360 שלדעתי זה גימיק מיותר. אני גידלתי 3 ילדים על נקסטפיט ולא הרגשתי צורך לשנייה אחת שהכיסא יסתובב אליי. כמוכן לדעתי המסתובב זה מתכון לבעיות מכיוון שהמושב יותר על ציר שלא מעוגן. אני אישית מעדיף להסתמך על החגורה של הרכב או האיזופיקס ולא על ציר המושב בטיחותי ככל שיהיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו