דגמי ספורטליין xl

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• דגמי ספורטליין xl
    שלומית
    07/10/2025

האם יש הבדל משמעותי בין דגמי הxl בשנים 2023, 2024, 2025? כלומר מהרגע ששינו את הגלגלים ואת גב הטיולון? תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגמי ספורטליין xl

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש הבדלים בין השנתונים

קובי סופר
    09/10/2025

שלום שלומית,

יש הבדלים בין השנתונים, לרוב אלו הבדלים קטנים.
    מצד אחד יש פער במחיר בין השנתונים ואין הבדלים גדולים, מצד שני אלו עגלות שישבו זמן ממשוך במחסנים, גם כאשר הן ארוזות יש בלאי שנוצר. לכן ההמלצה שלי אם זה תינוק ראשון ומתוכננים עוד ללכת על דגמים חדשים יותר ואם זה מיועד לתינוק אחד, ללכת על הזול והישן יותר.

לגבי הסלקל של ספורטליין, אני לא יכול להמליץ עליו. מכיוון שמדובר במוצר מדבקה סיני שאין לגביו נתוני בטיחות כלומר, לא נעשה מבחן חיצוני שמפרסם תוצאות כמו שיש במושבי בטיחות אירופאים או אמריקאים רבים, אז אני לא יכול להמליץ מכיוון שאני לא יודע מה רמת בטיחותו. ניתן לרכוש סלקלים של סייבקס, מקסי קוזי, ג'ואי, נונה שגם הם יתחברו ולהם יש מבחנים השוואתיים לכן אפשר לדעת מי הכי בטיחותי בהתאם לתקציב מסויים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו