מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דגמי ספורטליין xlשלומית07/10/2025
האם יש הבדל משמעותי בין דגמי הxl בשנים 2023, 2024, 2025? כלומר מהרגע ששינו את הגלגלים ואת גב הטיולון? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש הבדלים בין השנתונים
קובי סופר09/10/2025שלום שלומית,
יש הבדלים בין השנתונים, לרוב אלו הבדלים קטנים.
מצד אחד יש פער במחיר בין השנתונים ואין הבדלים גדולים, מצד שני אלו עגלות שישבו זמן ממשוך במחסנים, גם כאשר הן ארוזות יש בלאי שנוצר. לכן ההמלצה שלי אם זה תינוק ראשון ומתוכננים עוד ללכת על דגמים חדשים יותר ואם זה מיועד לתינוק אחד, ללכת על הזול והישן יותר.
לגבי הסלקל של ספורטליין, אני לא יכול להמליץ עליו. מכיוון שמדובר במוצר מדבקה סיני שאין לגביו נתוני בטיחות כלומר, לא נעשה מבחן חיצוני שמפרסם תוצאות כמו שיש במושבי בטיחות אירופאים או אמריקאים רבים, אז אני לא יכול להמליץ מכיוון שאני לא יודע מה רמת בטיחותו. ניתן לרכוש סלקלים של סייבקס, מקסי קוזי, ג'ואי, נונה שגם הם יתחברו ולהם יש מבחנים השוואתיים לכן אפשר לדעת מי הכי בטיחותי בהתאם לתקציב מסויים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)