המלצה לכיסא בטיחות מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לכיסא בטיחות מגיל לידה
    נעמה
    11/10/2025

היי נשמח לחוות דעתך
    אנחנו מתלבטים בין 3 כיסאות בטיחות:
    cybex sirona t i size
    joie i spin 360
    chicco everone
    חשובה לנו בטיחות התינוק ונוחות שלנו. פחות מעניין מקום מאחורה כי יהיה רק כיסא אחד

מה דעתך? ואם יש המלצה נוספת נשמח לשמוע. מעדיפים תקן אירופאי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ תמיד על נקספיט של צ'יקו

קובי סופר
    12/10/2025

שלום נעמה,

אני ממליץ תמיד על נקספיט של צ'יקו. הוא בתקינה אמריקאית עם הדירוג הכי גבוה למושב בתקינה הזו. זה היה הכיסא של 2 ילדי וגם של כעת לתינוק הנוכחי רכשנו שוב את הנקספיט. לדעתי מעבר לבטיחות וכשאני אומר בטיחות אני לא מסתמך רק על נתוני המבחן אלא הלכה למעשה בחיים האמתיים, בתאונות שבהן היו מעורבים תינוקות במושב של הנקספיט התינוקות יצאו ללא פגע בעוד מבוגרים כן יצאו. הוא עד 18 ק"ג נגד הכיוון ועד 30 עם כאשר רוב האירופאים עד 13 נגד הכיוון ועד 18 עם.
    יש לו את זווית השכיבה הכי טובה והכי קרובה לזו של סלקל לכן גם מבחינת נוחות, אם החלטתם לדלג על הסלקל הוא יהיה הכי נוח לתינוק ב4-6 חודשים ראשונים ונוח בפער לעומת כל הדגמים שציינת. באירופאים השכיבה לא מספיק טובה לתינוק בן יומו ומה שיקרה הראש יפול קדימה במשך הנסיעה.

מכאן זה שיקול שלכם, אם בכל זאת תחליטו על אירופאי אוכל לבדוק מי מבין ה-3 ששאלת עדיף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו