המשך על ההתלבטות הקודמת מתאריך 19/10

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המשך על ההתלבטות הקודמת מתאריך 19/10
    אופיר
    27/10/2025

בעיה… מצד שני טיולון זה להסחב עם 2 עגלות… מה אתה ממליץ? ואשמח לשמוע גם על דגמים מומלצים וזולים
    בנוסף, הילד שלי כרגע עם כיסא ציקו נקסטפיט זיפ ונצטרך להכניס עכשיו עוד כיסא בטיחות.. מתלבטת אם להשאיר לגדול את הכיסא וקנות חדש לקטנה או להחזיר את הריפוד של מגיל לידה ולקנות לילד איזה בוסטר .. מה דעתך? ראיתי שיש twigy medison +
    הוא מומלץ? אם לא, מה כן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי מושב בטיחות

קובי סופר
    28/10/2025

שלום אופיר,

לגבי מושב בטיחות, כן, יותר חכם זה להעביר את הצ'יקו לתינוק והגדול יהיה בבוסטר ככה זה גם תופס פחות מקום ברכב. כמובן בתנאי שהגדול בגיל, משקל וגובה תואמים למוצר. מוצרי טוויגי לרכב (מושבי בטיחות), אני לא יכול להמליץ עליהם. הם לא עברו מבחן השוואתי ואני לא יודע את רמת הבטיחות ורק בשל הדבר הזה אני לא אוכל להמליץ.

לגבי התניידות עם 2, לא משנה מה נבחר זה לא נוח. בכל דבר שנבחר יש פשרה. הרוב בוחרים בעגלות תאומים אחד ליד השני כי זה פתרון שנכנס בכל רכב, כיום יש דגמים צרים שנכנסים בכל דלת וככה אפשר למשוך כמה שצריך עד שהגדול לא צריך עגלה או יכול להיות בטרמפיסט.
    המחירים לא הכי זולים אבל אפשר לקנות ביד 2 או, לקנות חדש ולמכור ביד 2 ולהחזיר חלק מההשקעה, לרוב זה כמעט חצי מהעלות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו