מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מידע על סייבקס מיוס 3יסכה19/11/2025
הייתי רוצה לדעת חוות דעת מקצועית על עגלת סייבקס מיוס 3 צבע רוזגולד מה החסרונות שלה וכמה היא מתאימה לי בתור הורה צעיר? וגם מידע כללי כמה היא שווה וטובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אתם צריכים לבדוק ולהחליט אם מתאים לכם
קובי סופר24/11/2025שלום יסכה,
אתם צריכים לבדוק ולהחליט אם מתאים לכם. אני לא יכול לקבוע לכם אני רק יכול לתת חסרונות ותחליטו אם תוכלו לחיות איתם או לא.
מבחינת חסרונות:
היא יקרה!
יכולת הניוד שלה בינונית בעיר וככל שהדרך תהיה משובשת כך יהיה פחות נוח לנייד אותה לכן תלוי באיזה אזור גרים, היכן מתכננים לטייל וכו'.
היא לא מתקפלת עם המושב כאשר הוא פונה להורה, חייבים לפרק אותו ואז לקפל, לדעתי זה חיסרון משמעותי מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מול ההורה.
המושב מרשת שזה יתרון בקיץ אבל פחות בחורף. בנוסף לדעתי רשת מספקת פחות תמיכה לגב מול גב יצוק מפלסטיק.
הגגונים בגודל רגיל לא גדולים, בארץ זה חיסרון קל.
אין ידית מתארכת אז אם יש הורה גבוה זה יכול להיות חיסרון. בנוסף כאשר יש תינוק בעגלה וצריך לעלות מדרכה גבוהה, צריך להפעיל המון כח. בעגלות עם ידית מתארכת זה נעשה בקלות רבה ככה שזה גם חיסרון די גדול לדעתי.
מבחינת יתרונות היא קלה, הקיפול די נוח, גם עם הטיולון שהוא פונה לכיוון הנסיעה. הבדים ואיכות הבנייה ברמה גבוהה.
הרצועות שלה לא נשלפות, זה חיסרון כשרוצים לרכוש מזרן עגלה, יש מעט מזרנים שמתאימים.
לסיכום. ההמלצה שלי תמיד לגשת לחנות. לשים משקל של תינוק כ-12 ק"ג. לנייד בחנות מחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל עם הטיולון כשהוא פונה אליכם עדיין שיהיה מולבש, תפרקו, תקפלו. תפתחו ותרכיבו את המושב שתראו אם זה חיסרון משמעותי לכם או לא. לקפל עם המושב לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל ולבדוק ברכב. ככה תראו אם המוצר נכון לכם או לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)