מידע על סייבקס מיוס 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מידע על סייבקס מיוס 3
    יסכה
    19/11/2025

הייתי רוצה לדעת חוות דעת מקצועית על עגלת סייבקס מיוס 3 צבע רוזגולד מה החסרונות שלה וכמה היא מתאימה לי בתור הורה צעיר? וגם מידע כללי כמה היא שווה וטובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע על סייבקס מיוס 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתם צריכים לבדוק ולהחליט אם מתאים לכם

קובי סופר
    24/11/2025

שלום יסכה,

אתם צריכים לבדוק ולהחליט אם מתאים לכם. אני לא יכול לקבוע לכם אני רק יכול לתת חסרונות ותחליטו אם תוכלו לחיות איתם או לא.

מבחינת חסרונות:
    היא יקרה!
    יכולת הניוד שלה בינונית בעיר וככל שהדרך תהיה משובשת כך יהיה פחות נוח לנייד אותה לכן תלוי באיזה אזור גרים, היכן מתכננים לטייל וכו'.
    היא לא מתקפלת עם המושב כאשר הוא פונה להורה, חייבים לפרק אותו ואז לקפל, לדעתי זה חיסרון משמעותי מכיוון שאני ממליץ עד גיל שנה + שהתינוק יהיה מול ההורה.
    המושב מרשת שזה יתרון בקיץ אבל פחות בחורף. בנוסף לדעתי רשת מספקת פחות תמיכה לגב מול גב יצוק מפלסטיק.
    הגגונים בגודל רגיל לא גדולים, בארץ זה חיסרון קל.
    אין ידית מתארכת אז אם יש הורה גבוה זה יכול להיות חיסרון. בנוסף כאשר יש תינוק בעגלה וצריך לעלות מדרכה גבוהה, צריך להפעיל המון כח. בעגלות עם ידית מתארכת זה נעשה בקלות רבה ככה שזה גם חיסרון די גדול לדעתי.

מבחינת יתרונות היא קלה, הקיפול די נוח, גם עם הטיולון שהוא פונה לכיוון הנסיעה. הבדים ואיכות הבנייה ברמה גבוהה.
    הרצועות שלה לא נשלפות, זה חיסרון כשרוצים לרכוש מזרן עגלה, יש מעט מזרנים שמתאימים.

לסיכום. ההמלצה שלי תמיד לגשת לחנות. לשים משקל של תינוק כ-12 ק"ג. לנייד בחנות מחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה. לנסות לקפל עם הטיולון כשהוא פונה אליכם עדיין שיהיה מולבש, תפרקו, תקפלו. תפתחו ותרכיבו את המושב שתראו אם זה חיסרון משמעותי לכם או לא. לקפל עם המושב לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל ולבדוק ברכב. ככה תראו אם המוצר נכון לכם או לא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו