עגלת אנג'לס ככיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אנג'לס ככיסא בטיחות
    הללי אביטל
    23/11/2025

היי קובי,
    לאחרונה הושקה בישראל עגלת אנג'לס שהיא דומה לדונה.
    רציתי לשאול מבחינה בטיחותית אם אתה יודע על הבדלים בינה לבין הגונה, האם התקנים שהיא עומדת בהם מספיק מחמירים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אנג'לס ככיסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ

קובי סופר
    24/11/2025

שלום הללי,

אני לא ממליץ.
    א. זה מושב בטיחות לפני שזה עגלה. המוצר לא נבחן במבחן השוואתי לכן איני יכול להמליץ עליו. בסוף במקרה של תאונה חס וחלילה המוצר אמור להציל את חיי התינוק ולכן לא הייתי לוקח סיכון. גם הדונה שכן נבחן במבחן השוואתי לא קיבל את הדירוג הכי גבוה שיש. לכן לגבי המוצר ששאלת אני בטוח שהרמה נמוכה משל דונה.

ב. בארץ נמכר מוצר דומה של חברה אחרת המוצר הדומה קיבל בישראל רק תקן של טיולון ולא של מושב בטיחות! לכן יש לבדוק אם האנג'לס קיבל 2 תקנים גם של טיולון/עגלה וגם של מושב בטיחות! חייב שיהיה את שניהם באם לא אז הייתי בכלל רושם שזה סכנת נפשות. הייתי ממליץ לבדוק מול מכון התקנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

קובי סופר
    28/12/2025

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו