המלצה לעגלת תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת תאומים
    שרה
    01/12/2025

שלום. בעז"ה לקראת לידה של תאומים. אשמח להמלצה לעגלת תאומים . זו לידה 5 מוגבלים במקום באוטו (אם זה משנה) . האם לדעתך עדיף לקנות רק טיולון או גם עם אמבטיות? חשוב לי לי שיהיה קל וצר....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי מוותר על אמבטיות

קובי סופר
    02/12/2025

שלום שרה,

הייתי מוותר על אמבטיות. 1. הן תופסות מקום רב. 2. צריך להתעסק בפירוק של 2 אמבטיות לפני הקיפול. 3. זה לא אמבטיה של עגלת יחיד ולכן מדובר באמבטיות צרות, לרוב ישמשו עד 3 חודשים. 4 זה ייקר משמעותית את העגלה. לכן אני חושב שזה מיותר במקרה שלכם.

לגבי המלצה, אם אין שיקול תקציב הכי אני ממליץ על וולקו בייבי סלים טווין. הרוחב 66 צר והקיפול קטן. היא מאושרת לשימוש מגיל לידה ומדרכי הרגליים עולים למעלה ויש סגירה ככה אפשר לנייד תינוקות בלי לחגור בחודשים הראשונים (תמיד חובה לחגור אבל בבית שהם קטנים אם לא חוגרים או שוכחים יש הגנה).
    הגגונים ענקיים, זו עגלת התאומים היחידה ששינוי המצבים שלה ביד אחת, בשאר העגלות זה ב-2 ידיים או שמדובר בעגלות כבדות ורחבות שזה לא רלוונטי. הכל יורד לכביסה וגם היחידה עם 3 שנות אחריות לעומת שנה בשאר הדגמים (למעט בוגבו שהיא ענקית ולא פרקטית לכם לדעתי).
    יש לה גלגלי גומי מלא שזה יתרון ביכולת הניוד והמשקל שלה די קל לכן לדעתי היא עונה מושלם. אם רוצים עם אמבטיה רק בייבי מונסטר איזי טווין 4 עונה טוב לדרישות. יקרה יותר ללא אמבטיות מהוולקו ועם מן הסתם עוד יותר. אם רוצים זול אז ניו תאומים צרה, דומה לוולקו ברעיון אבל הגלגלים יותר פשוטים, שינוי מצבים ב-2 ידיים, קיפול ב-2 פעולות ולא אחת כמו בוולקו, המדרך רגליים לא נסגר עד הסוף. בדים יותר פשוטים.

אלו ה-3 שהכי הייתי ממליץ לבדוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו