מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלת תאומיםשרה01/12/2025
שלום. בעז"ה לקראת לידה של תאומים. אשמח להמלצה לעגלת תאומים . זו לידה 5 מוגבלים במקום באוטו (אם זה משנה) . האם לדעתך עדיף לקנות רק טיולון או גם עם אמבטיות? חשוב לי לי שיהיה קל וצר....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי מוותר על אמבטיות
קובי סופר02/12/2025שלום שרה,
הייתי מוותר על אמבטיות. 1. הן תופסות מקום רב. 2. צריך להתעסק בפירוק של 2 אמבטיות לפני הקיפול. 3. זה לא אמבטיה של עגלת יחיד ולכן מדובר באמבטיות צרות, לרוב ישמשו עד 3 חודשים. 4 זה ייקר משמעותית את העגלה. לכן אני חושב שזה מיותר במקרה שלכם.
לגבי המלצה, אם אין שיקול תקציב הכי אני ממליץ על וולקו בייבי סלים טווין. הרוחב 66 צר והקיפול קטן. היא מאושרת לשימוש מגיל לידה ומדרכי הרגליים עולים למעלה ויש סגירה ככה אפשר לנייד תינוקות בלי לחגור בחודשים הראשונים (תמיד חובה לחגור אבל בבית שהם קטנים אם לא חוגרים או שוכחים יש הגנה).
הגגונים ענקיים, זו עגלת התאומים היחידה ששינוי המצבים שלה ביד אחת, בשאר העגלות זה ב-2 ידיים או שמדובר בעגלות כבדות ורחבות שזה לא רלוונטי. הכל יורד לכביסה וגם היחידה עם 3 שנות אחריות לעומת שנה בשאר הדגמים (למעט בוגבו שהיא ענקית ולא פרקטית לכם לדעתי).
יש לה גלגלי גומי מלא שזה יתרון ביכולת הניוד והמשקל שלה די קל לכן לדעתי היא עונה מושלם. אם רוצים עם אמבטיה רק בייבי מונסטר איזי טווין 4 עונה טוב לדרישות. יקרה יותר ללא אמבטיות מהוולקו ועם מן הסתם עוד יותר. אם רוצים זול אז ניו תאומים צרה, דומה לוולקו ברעיון אבל הגלגלים יותר פשוטים, שינוי מצבים ב-2 ידיים, קיפול ב-2 פעולות ולא אחת כמו בוולקו, המדרך רגליים לא נסגר עד הסוף. בדים יותר פשוטים.
אלו ה-3 שהכי הייתי ממליץ לבדוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)