4 ילדים, 3 כיסאות בטיחות. מה עושים?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• 4 ילדים, 3 כיסאות בטיחות. מה עושים?
    שיראל
    23/12/2025

היי קובי!
    אני לקראת לידה ב"ה.
    הילדים שלנו:
    בן 8
    בת 6
    ובן 1.5
    ברכב יש צ'יקו נקסטפיט לקטן וצ'יקו מייפיט למרכזית. הכדטל בבוסטר ללא גב כי פשוט אין מקום וגם כי הוא יחסית בסדר עם הגובה.
    רוצים להעיף את הנקסטפיט הענקי והמגושם ולקנות 2 כיסאות חדשים לבן השנה וחצי ולתינוקת החדשה בעז"ה.
    מה חשוב לנו?
    בטיחות
    כיסאות צרים
    קלים יחסית ונוחים להעברה בין רכבים
    על מה אתה ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בעייתי

קובי סופר
    24/12/2025

שלום שיראל,

זה בעייתי כי אני לא מכיר את גדלי הרכבים השונים. אני יכול להמליץ רק מנקודת מבט בטיחותית.
    בגדול לדעתי הפתרון זה לרכוש סלים פיט לבן השנה וחצי וגם לתינוק. לתינוק הוא לא יהיה נוח בחודשים הראשונים אז שווה לשקול רכישה של סלקל או להשאיל לשלושה/ארבעה חודשים.
    2 סלים פיט יכנסו עם המייפיט כמעט בכל רכב. הסלים הוא לא המושב הכי בטיחותי אבל מהדגמים הצרים הוא עם הדירוג הגבוה ביותר לכן לדעתי זה הכיוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכיסאות של ברייטקס יתאימו?

שיראל
    29/12/2025

איך הכיסא פופולר s?
    מבחינת רוחב הוא מעולה לנו. איך הוא בטיחותית?
    כמו כן, one4life slim של ברייטקס?

איזה מהם עדיף לגיל לידה?
    הרכבים- רכב עיקרי טויוטה אוריס (של אמא) ורכב משני סיאט ארונה (של אבא)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפופלר צר כמו הגרקו אבל טרם נבחן במבחן השוואתי

קובי סופר
    30/12/2025

שלום שיראל,

הפופלר צר כמו הגרקו אבל טרם נבחן במבחן השוואתי. אז הוא יתאים בגודל אבל בטיחותית רמתU אינה ידועה ולכן אני פחות אוהב להמליץ על מוצרים כאלו. אפילו שברייטקס חברה מעולה יש להם דגמים פחות מוצלחים. הוואן פור ליייף הגדול קיבל דירוג דומה לגרקו אבל הצר גם טרם נבחן.
    לכן אני עדיין חושב שגרקו זו האופציה הטובה יותר. אני לא יודע לומר מה יתאים לרכבים, צריך לגשת פיזית ולבדוק אבל על פניו כל השלושה שרשמנו אמורים להתאים לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו