מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות שלישי מאחוריהודית18/02/2026
שלום קובי. יש לנו הונדה ג'אז שנת 2014 עם שני כסאאות בטיחות של גרקו סלים פיט (ילדינו בני 4.5 ובן 2.1). לקראת לידה שלישית בעז"ה צריכים כסא נוסף. מעוניינים לרכוש בוסטר גב לגדול ואת התינוק להושיב באחד מכסאות הגרקו. האם סביר שייכנס לנו בוסטר במושב האחורי בנוסף לשני הכסאות הנ"ל? ואם כן על איזה בוסטר אתה ממליץ. אם לא מה כן אפשרי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלת המשך/הבהרה
יהודית18/02/2026נשמע לי הכי הגיוני להושיב את הגדול במושב האמצעי, כך שאין חיבור איזופיקס. ולכן צריכים המלצה למושב הכי מתאים שמתחבר לרכב באופן בטיחותי מספיק. מףומה ההבדל בין בוסטר עם רצועות פנימיות ובלי ,מבחינת בטיחות ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא יודע לומר
קובי סופר19/02/2026שלום יהודית,
אני לא יודע לומר אם ומה יכנס אני לא מכיר את גדלי הרכבים. צריך לגשת לחנות ולבדוק פיזית.
כמוכן לבן ה-4.5 הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות ולא בוסטר גב למרות שניתן ע"פ הגיל ואני מניח שגם הגובה והמשקל לשים בבוסטר גב, בוסטר עם רצועות יותר בטיחותי.
בכל מקרה עם 2 סלים זה משאיר מרווח טוב למושב השלישי ככה שאני מאמין שלא מעט דגמים יכנסו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך
יהודית20/02/2026האם יש דגמי בוסטרים עם רצועות שאתה ממליץ עליהם מבחינת בטיחות, וגם כאלו שניתנים להתקנה במושב אמצעי (ללא איזופיקס)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השניים הכי מומלצים הם
קובי סופר22/02/2026שלום יהודית,
השניים הכי מומלצים הם ברייטקס גוראו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו.
את שניהם ניתן להתקין במרכז מכיוון שניתן להתקינם עם חגורה.
כמובן צריך לבדוק התאמה לרכב יחד עם שאר המושבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)