מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת קמפינג לכמה ילדיםיסכה18/02/2026
שלום ובי איזה כיף שיש את הפורום הזה ואתה עונה על שאלות, תודה רבה! יש לי תינוק בן שנה ושני גדולים שתופסים טרמפ על העגלה ככה שבסוף אני סוחבת גם אותם. כרגע אני משתמשת בבייבי ג'וגר אחים אבל היא נורא כבדה ומאוד לא נוחה לסחיבה. אני מחפשת עגלת קמפינ שוכלו פשוט לשבת שלושתם אבל לא מוצאת לקניה בארץ. האם KEENZ היא האיכותית וחזקה ביותר סה"כ יש פה משקל... ואם יש עוד אשמח לשמע, והיכן לרכוש, תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בארץ אין ביקוש למוצר כזה
קובי סופר22/02/2026שלום יסכה,
בארץ אין ביקוש למוצר כזה. KEENZ לדעתי היו הבודדים שהגיעו לארץ. מכיוון שנמכרו מעט אין לי מושג לענות לגבי האיכות והאמינות. מבחינת מוצר סה"כ התפעול די נוח. כמובן שזה כבד ויכולת הניוד קשה מאוד כאשר יש ילדים בפנים. בחו"ל יש מותגים יותר מוצלחים וגם יקרים. בכל אופן אם אין שירות בארץ הייתי ממליץ שלא לרכוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עגלת אחים, רצוי קמפינג
יסכה23/02/2026סליחה אני לא מצליחה להוסיף תגובה בשרשור אז ממשיכה שאלה פה...
תודה על המידע אני בכל זאת מתעקשת להבין עד הסוף כי אני מוצאת את עצמי נחסחבת עם תינוק ושני ילדים בעגלה ברחובות היישוב ומחפשת את העגלה הנוחה ביותר לכך. בינתיים נראה שעגלת ישיבה רגילה לא מכילה את שלושתם (בייבי גו'גר רגילה) ובייבי ג'וגר אחים נורא כבדה וקשה לתפעול...
חיפשתי בנרות עגלת קמפינג יד שניה בארץ ולא מצאתי, האם יש לך המלצה על אתר מוצלח להזמנה מחו"ל.?
ובין עגלות מושב רגיל איזו הכי מסיבית וגדולה שאפשר להעמיס עליה יותר מילד אחד?
תודה מראש!!
האם
שלום יסכה,
בארץ אין ביקוש למוצר כזה. KEENZ לדעתי היו הבודדים שהגיעו לארץ. מכיוון שנמכרו מעט אין לי מושג לענות לגבי האיכות והאמינות. מבחינת מוצר סה"כ התפעול די נוח. כמובן שזה כבד ויכולת הניוד קשה מאוד כאשר יש ילדים בפנים. בחו"ל יש מותגים יותר מוצלחים וגם יקרים. בכל אופן אם אין שירות בארץ הייתי ממליץ שלא לרכוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא ממליץ להושיב 3 ילדים בעגלה
קובי סופר24/02/2026שלום יסכה,
אני לא ממליץ להושיב 3 ילדים בעגלה. בטח שלא בעגלת יחיד וגם לא בעגלת תאומים/אחים. העומס יגרום לבלאי מואץ לעגלה עד שתגיע למצב של קריסה.
אני לא מכיר אתרים מחו"ל. מניח שניתן להזמין מאמזון אבל דמי המשלוח יהיו יקרים מאוד כי מדובר במשלוח ממש כבד וגדול.
ראיתי שנמכר בארץ עגלה בסגנון הKEENZ של מותג BABY TREND באזור 1300 ש"ח. זה מותג טוב בדרך כלל והמחיר ממש סביר בהשוואה לרכישה ומשלוח מחו"ל. בארה"ב יש מותג בשם VEER שלדעתי הם ברמה אחת מעל אבל מאוד יקרים מאוד עוד לפני משלוח. אז אם אין שיקול כספי אז זה הכיוון. אם יש שיקול אז לדעתי הבייבי טרנד שזמין בארץ יעשה את העבודה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
יסכה25/02/2026* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)