עגלת קמפינג לכמה ילדים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת קמפינג לכמה ילדים
    יסכה
    18/02/2026

שלום ובי איזה כיף שיש את הפורום הזה ואתה עונה על שאלות, תודה רבה! יש לי תינוק בן שנה ושני גדולים שתופסים טרמפ על העגלה ככה שבסוף אני סוחבת גם אותם. כרגע אני משתמשת בבייבי ג'וגר אחים אבל היא נורא כבדה ומאוד לא נוחה לסחיבה. אני מחפשת עגלת קמפינ שוכלו פשוט לשבת שלושתם אבל לא מוצאת לקניה בארץ. האם KEENZ היא האיכותית וחזקה ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת קמפינג לכמה ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בארץ אין ביקוש למוצר כזה

קובי סופר
    22/02/2026

שלום יסכה,

בארץ אין ביקוש למוצר כזה. KEENZ לדעתי היו הבודדים שהגיעו לארץ. מכיוון שנמכרו מעט אין לי מושג לענות לגבי האיכות והאמינות. מבחינת מוצר סה"כ התפעול די נוח. כמובן שזה כבד ויכולת הניוד קשה מאוד כאשר יש ילדים בפנים. בחו"ל יש מותגים יותר מוצלחים וגם יקרים. בכל אופן אם אין שירות בארץ הייתי ממליץ שלא לרכוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עגלת אחים, רצוי קמפינג

יסכה
    23/02/2026

סליחה אני לא מצליחה להוסיף תגובה בשרשור אז ממשיכה שאלה פה...
    תודה על המידע אני בכל זאת מתעקשת להבין עד הסוף כי אני מוצאת את עצמי נחסחבת עם תינוק ושני ילדים בעגלה ברחובות היישוב ומחפשת את העגלה הנוחה ביותר לכך. בינתיים נראה שעגלת ישיבה רגילה לא מכילה את שלושתם (בייבי גו'גר רגילה) ובייבי ג'וגר אחים נורא כבדה וקשה לתפעול...
    חיפשתי בנרות עגלת קמפינג יד שניה בארץ ולא מצאתי, האם יש לך המלצה על אתר מוצלח להזמנה מחו"ל.?

ובין עגלות מושב רגיל איזו הכי מסיבית וגדולה שאפשר להעמיס עליה יותר מילד אחד?

תודה מראש!!

האם

שלום יסכה,

בארץ אין ביקוש למוצר כזה. KEENZ לדעתי היו הבודדים שהגיעו לארץ. מכיוון שנמכרו מעט אין לי מושג לענות לגבי האיכות והאמינות. מבחינת מוצר סה"כ התפעול די נוח. כמובן שזה כבד ויכולת הניוד קשה מאוד כאשר יש ילדים בפנים. בחו"ל יש מותגים יותר מוצלחים וגם יקרים. בכל אופן אם אין שירות בארץ הייתי ממליץ שלא לרכוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא ממליץ להושיב 3 ילדים בעגלה

קובי סופר
    24/02/2026

שלום יסכה,

אני לא ממליץ להושיב 3 ילדים בעגלה. בטח שלא בעגלת יחיד וגם לא בעגלת תאומים/אחים. העומס יגרום לבלאי מואץ לעגלה עד שתגיע למצב של קריסה.

אני לא מכיר אתרים מחו"ל. מניח שניתן להזמין מאמזון אבל דמי המשלוח יהיו יקרים מאוד כי מדובר במשלוח ממש כבד וגדול.

ראיתי שנמכר בארץ עגלה בסגנון הKEENZ של מותג BABY TREND באזור 1300 ש"ח. זה מותג טוב בדרך כלל והמחיר ממש סביר בהשוואה לרכישה ומשלוח מחו"ל. בארה"ב יש מותג בשם VEER שלדעתי הם ברמה אחת מעל אבל מאוד יקרים מאוד עוד לפני משלוח. אז אם אין שיקול כספי אז זה הכיוון. אם יש שיקול אז לדעתי הבייבי טרנד שזמין בארץ יעשה את העבודה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

יסכה
    25/02/2026

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו