כיסא בטיחות/ בוסטר צר לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות/ בוסטר צר לרכב
    גילה
    16/03/2026

הי יש לנו ב"ה תאומים בני שלוש ותינוקת בת שנתיים. עד היום הם היו שלושתם בכיסאות בטיחות צ'יקו נקסטפיט , שהתאימו ברכב כי היה לנו רכב ישן עם 3 כסאות נפרדים ומרווחים בשורה השניה.
    בשעה טובה קנינו רכב חדש אך שם הכסאות הם בגודל סטנדרטי ואנחנו צריכים לקנות חדשים. את הקטנה כנראה נשאיר בינתיים בצ'יקו.
    אני מחפשת כיסא בטיחות או בוסטר שיתאים לתאומים ושיהיה צר מספיק להכניס עם עוד כיסא או שניים בשורה וגם עם רצועות שאפשר לחבר במושב האמצעי שאין בו איזופיקס. אשמח להמלצות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לגשת לחנויות ולבדוק מה נכנס

קובי סופר
    17/03/2026

שלום גילה,

צריך לגשת לחנויות ולבדוק מה נכנס. קשה לי להמליץ כי אני לא מכיר את גודל הרכבים. גרקו סלים פיט יכול להיות פתרון זה כיסא בטיחות עד 30 ק"ג ואחר כך הופך לבוסטר, הוא צר מאוד ויש סיכוי ששניים כאלו יחד עם צ'יקו יכנסו. בכל מקרה לגשת לחנויות ואחר כך ניתן לרשום כאן דגמים שהתאימו לרכב וארשום מה מהם יותר בטיחותי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו