עגלה לניובורן כשיש טיולון וייפר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לניובורן כשיש טיולון וייפר
    ני
    28/03/2026

היי קובי,
    לקראת ילד שלישי אשמח לעזרה בבחירת עגלה. יש לי עגלת נונה טריב מ2021 ששימשה ל2 ילדים והייתי מאד מרוצה אך הגלגלים שלה נשחקו ונאלצת להחליף. בנוסף יש לי בבית טיולון וייפר מ2022. מצב מאד טוב. לקראת לידה מתלבטת איזו עגלה עדיף לקנות בהנחה שאוכל לעבור לוייפר ברגע שמתאים, לכן מחפשת עגלה טובה בטיחותית וונוחה לניוד בעיר בעיקר, עם קיפול נוח (מאד חשוב) אבל אפשר לא בסכומים הכי גבוהים כי יש לי את הוייפר בבית.
    מה היית מציע לבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה מה התקציב

קובי סופר
    31/03/2026

שלום,

השאלה מה התקציב? עד 2000 ש"ח הייתי ממליץ על ספורטליין סיילו ואם יש XL אז עדיף. סה"כ תיתן תמורה טובה לעלות.
    אם אפשר לעלות לאזור ה-3000 אז הייתי ממליץ על בייבי בוס בובקט שלנו. מאוד דומה לנונה ולדעתי עדיפה עליה כי היא יותר קלה במשקל, גלגלים יותר איכותיים, מושב יותר איכותי ויש 5 שנים אחריות. אם יש תכנון לעוד ילד בהמשך אז יש כאן יתרון משמעותי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ושאלת המשך

ני
    31/03/2026

איפה אפשר לראות את הבייבי בוס? לא מצאתי מספיק מידע עדכני

יש חברות נוספות שכדאי לבדוק במסגרת התקציבים שציינת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הייתי בודק משהו אחר

קובי סופר
    05/04/2026

שלום,

לא הייתי בודק משהו אחר אלא אם מוכנים למתוח עוד את התקציב אז אפשר לבדוק בוגבו בי 6 (שהפסיקו לייצר אבל עדיין יש מלאים).
    ועדיין אני חושב שהבייבי בוס שלנו תיתן תמורה הרבה יותר טובה ותעלה פחות. לגבי היכן ניתן לראות, צריך שתרשמי אזור מגורים ואוכל לכוון. העגלות שלנו לא נפוצות ברשתות מכיוון שכל רשת יבואנית או משווקת בלעדית של מותג כלשהו: שילב לדוגמא זה אינגלזינה, מוצצים זה נונה, בייבי סטאר זה אנקס ועגליס זה צ'יקו. לכן לדעתי ומניסיוני לכל רשת יש אינטרס מובהק למכור מה שנכון לכיס שלה ולא בהכרח מה שנכון ללקוח. בנוסף מכיוון שאין תחרות כל רשת יכול לדרוש סכום גבוה יותר ממה שהמוצר באמת שווה (לפחות לפי דעתי). הבייבי בוס שלנו נמכרת בעיקר במגזר החרדי, שם אין השפעה על מה שברשתות ינסו לדחוף, אין השפעה על מי שמפרסם ביותר כסף גם מוכר יותר, שם אם המוצר טוב אז אחד ממליץ לשני וככה הבייבי בוס שלנו כיום אחת העגלות אם לא העגלה הכי נמכרת במגזר החרדי. מן הסתם מה שציינתי לגבי הרשתות רלוונטי לגביי גם אני סוג של דוחף את המוצר שלי לכן אני גם תמיד רושם: לא לסמוך על אנשי מכירות, לא עליי ולא על אף אחד אחר. לגשת לחנויות, לשים משקל של תינוק בתוך כל עגלה (לפחות 12 ק"ג) ולנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לנסות לקפל את העגלות עם המושב כלפיי ההורה (באם לא ניתן עדיין, שהמושב יהיה מורכב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב את המושב כדי להרגיש איך זה יהיה ביומיום באמת) ולאחר מכן עם המושב כלפי חוץ. להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב, כך תקבלו החלטה מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו