מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לניובורן כשיש טיולון וייפרני28/03/2026
היי קובי,
לקראת ילד שלישי אשמח לעזרה בבחירת עגלה. יש לי עגלת נונה טריב מ2021 ששימשה ל2 ילדים והייתי מאד מרוצה אך הגלגלים שלה נשחקו ונאלצת להחליף. בנוסף יש לי בבית טיולון וייפר מ2022. מצב מאד טוב. לקראת לידה מתלבטת איזו עגלה עדיף לקנות בהנחה שאוכל לעבור לוייפר ברגע שמתאים, לכן מחפשת עגלה טובה בטיחותית וונוחה לניוד בעיר בעיקר, עם קיפול נוח (מאד חשוב) אבל אפשר לא בסכומים הכי גבוהים כי יש לי את הוייפר בבית.
מה היית מציע לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השאלה מה התקציב
קובי סופר31/03/2026שלום,
השאלה מה התקציב? עד 2000 ש"ח הייתי ממליץ על ספורטליין סיילו ואם יש XL אז עדיף. סה"כ תיתן תמורה טובה לעלות.
אם אפשר לעלות לאזור ה-3000 אז הייתי ממליץ על בייבי בוס בובקט שלנו. מאוד דומה לנונה ולדעתי עדיפה עליה כי היא יותר קלה במשקל, גלגלים יותר איכותיים, מושב יותר איכותי ויש 5 שנים אחריות. אם יש תכנון לעוד ילד בהמשך אז יש כאן יתרון משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ושאלת המשך
ני31/03/2026איפה אפשר לראות את הבייבי בוס? לא מצאתי מספיק מידע עדכני
יש חברות נוספות שכדאי לבדוק במסגרת התקציבים שציינת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הייתי בודק משהו אחר
קובי סופר05/04/2026שלום,
לא הייתי בודק משהו אחר אלא אם מוכנים למתוח עוד את התקציב אז אפשר לבדוק בוגבו בי 6 (שהפסיקו לייצר אבל עדיין יש מלאים).
ועדיין אני חושב שהבייבי בוס שלנו תיתן תמורה הרבה יותר טובה ותעלה פחות. לגבי היכן ניתן לראות, צריך שתרשמי אזור מגורים ואוכל לכוון. העגלות שלנו לא נפוצות ברשתות מכיוון שכל רשת יבואנית או משווקת בלעדית של מותג כלשהו: שילב לדוגמא זה אינגלזינה, מוצצים זה נונה, בייבי סטאר זה אנקס ועגליס זה צ'יקו. לכן לדעתי ומניסיוני לכל רשת יש אינטרס מובהק למכור מה שנכון לכיס שלה ולא בהכרח מה שנכון ללקוח. בנוסף מכיוון שאין תחרות כל רשת יכול לדרוש סכום גבוה יותר ממה שהמוצר באמת שווה (לפחות לפי דעתי). הבייבי בוס שלנו נמכרת בעיקר במגזר החרדי, שם אין השפעה על מה שברשתות ינסו לדחוף, אין השפעה על מי שמפרסם ביותר כסף גם מוכר יותר, שם אם המוצר טוב אז אחד ממליץ לשני וככה הבייבי בוס שלנו כיום אחת העגלות אם לא העגלה הכי נמכרת במגזר החרדי. מן הסתם מה שציינתי לגבי הרשתות רלוונטי לגביי גם אני סוג של דוחף את המוצר שלי לכן אני גם תמיד רושם: לא לסמוך על אנשי מכירות, לא עליי ולא על אף אחד אחר. לגשת לחנויות, לשים משקל של תינוק בתוך כל עגלה (לפחות 12 ק"ג) ולנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לנסות לקפל את העגלות עם המושב כלפיי ההורה (באם לא ניתן עדיין, שהמושב יהיה מורכב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב את המושב כדי להרגיש איך זה יהיה ביומיום באמת) ולאחר מכן עם המושב כלפי חוץ. להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב, כך תקבלו החלטה מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)