עגלה לניובורן כשיש וייפר בבית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לניובורן כשיש וייפר בבית
    ניה
    30/03/2026

היי קובי,
    לקראת לידה, מתלבטים איזו עגלה עם אמבטיה לרכוש. יש בבית נונה טריב משנת 2021 שהיינו מאד מרוצים ממנה אבל הגלגלים נשחקו אז צריכים חדש. בנוסף יש לנו בבית טיולון וייפר ולכן מחפשים עגלה שתשמש עד שאפשר יהיה לעבור לוייפר. לכן לא מחפשים משהו יקר מדי אבל כן עגלה טובה שתהיה נוחה לניוד בעיר נוחה מאד לקיפול ויציבה. על מה היית ממליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה

שלי
    31/03/2026

קודם כל הייתי הולכת למוצצים לראות אם יכולים להחליף את הגלגלים של הנונה טריב. זאת עגלה מצויינת. ואם לא אז תבדקו את הנונה איקסה, גם עגלה מעולה ויחסית לא יקרה.
    שתהיה לידה קלה ובידיים מלאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמעת כמו סוכנת של המותג

קובי סופר
    05/04/2026

שלום שלי,

את נשמעת כמו סוכנת של המותג. לדעתי האיקסה פחות מוצלחת מהטריב בטח בכל מה שקשור לגלגלים. אז הדבר הכי נכון ממה שהמלצת לה זה לבדוק האם ניתן לחדש את הקיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו